Ar norėtumėte, kad L. Westermannas vėl apsivilktų „Žalgirio“ marškinėlius? (Apklausa)

Euroleague.net nuotr.

Stambulo „Fenerbahče“ gynėjas Leo Westermannas po ilgos pertraukos pradėjo treniruotis ir davė interviu Prancūzijos lygos svetainei.



Čia krepšininkas išdėstė savo mintis apie galimą sezono pratęsimą, įvardijo geriausiai perdavimus atliekantį Eurolygos krepšininką bei pasisakė apie Šarūną Jasikevičių.

Jis atskleidė, kad mielai sugrįžtų į Kauną.

Krepsiniozinios.lt kviečia išsakyti savo nuomonę, ar norėtumėte, kad L. Westermannas vėl apsivilktų „Žalgirio“ marškinėlius?

„Sezono pratęsimas - didelis klausimas, net ir tuo atveju, jeigu sezoną tęstume vienoje vietoje. Šnekame apie Lietuvą, Belgradą ir Atėnus. Visai neturėtume laiko treniruotėmis ir sugrįžti į formą. Tai nebus lengva. Būtų kur kas lengviau ir logiškiau žaisti tik Turkijos lygoje, kur visi liktume vienoje šalyje“, - teigė krepšininkas.

Pasak L. Westermanno, Eurolygoje šiuo metu geriausiai perdavimus atlieka graikas Nickas Calathesas.

„Faktas, kad tai Nickas Calathes. Kaip jis žaidžia, kaip jis perduoda kamuolį, kaip jis valdo kamuolį abiem rankomis, kaip atkovoja kamuolius ir bėga į greitas atakas. Tai yra neįtikėtina. Jis yra NBA lygio krepšininkas“, - atskleidė Leo.



L. Westermannas taip pat kalbėjo apie Šarūną Jasikevičių ir galimą sugrįžimą į Kauną.

„Kaune galima mėgautis krepšiniu. Žaisti su žalgiriečiais yra garbė. Ir dirbti su tokiu treneriu. Šaras yra viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl krepšininkai nori žaisti Kaune. Aš visada esu pasiruošęs sugrįžti į Lietuvą“, - pasakojo gynėjas.

Prancūzas pasisakė ir apie Šarą.

„Dar nemačiau, kad kuris treneris taip dirbtų. Šaras visada ieško menkiausios galimybės pagerinti komandą. Kai bandau pagalvoti apie save kaip apie trenerį, tai manau, kad sunkiausia būtų ką nors pasakyti per minutės pertraukėlę. Atrodo, turi 10 sekundžių pagalvoti, kokią žinią perduoti komandai, kokius derinius ir žaidimo planą nurodyti. O Šaras niekada nekeldavo jokių abejonių. Jis visada pasako tinkamiausius žodžius.

Jis turi charizmą, asmenybę ir visa tai veda jį pirmyn. Jo kalbos prieš, per ir po rungtynių yra įspūdingos. Žiniasklaidoje jis tave gins, o į akis pasakys visą tiesą, tai yra pagarba. Šaras turi ir sarkazmo bei gebėjimo būti psichologu. Kartais kai kas gali tau nepatikti, bet jis žinos, kaip išspausti iš tavęs geriausią. Smagu žaisti jo komandoje ir tikiuosi, kad vieną dieną vėl galėsiu tą daryti“, – sakė buvęs žalgirietis.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: