Argentinos spauda: P. Garino atmetė „Unics“ bei „Zenit“ pasiūlymus ir žais „Žalgiryje“ (VIDEO)

Kauno „Žalgiris“ rado krepšininką, kuris pakeis išvykusį Edgarą Ulanovą.



Ispanijos žiniasklaidos teigimu, Patricio Garino su Lietuvos ekipa jau yra pasiekęs susitarimą.

Pirmasis naujienas apie „Žalgiro“ parodytą susidomėjimą argentiniečiu pirmadienį pranešė 15min.lt. Šią informaciją patvirtino ir „Basquet Plus“.

Tuo tarpu Argentinos žiniasklaida trimituoja, jog P. Garino atmetė Kazanės „Unics“ ir Sankt Peterburgo „Zenit“ komandų pasiūlymus bei karjerą tęs LKL čempionų gretose.


Primename, kad „Žalgiris“ taip pat rimtai domėjosi ir į savo gretas kvietė Jamesą Nunnally, Axelį Toupane'ą ir Rioną Browną.



201 cm ūgio P. Garino nuo 2017 m. gynė Vitorijos „Baskonia“ garbę.

Praėjusiame Eurolygos sezone jis dėl kryžminių kelio raiščių traumos sužaidė tik 10 mačų. Vidutiniškai atletas rinko po 6,7 taško (32 proc. dvit., 32 proc. trit.), 3,5 atkovoto kamuolio ir 5,9 naudingumo balų per 19 minučių.

Ispanijos čempionate krepšininkas, turintis ir šios šalies pilietybę, sužaidė 8-erias rungtynes ir per jas fiksavo 10,3 taško, 2,6 atkovoto kamuolio bei 1,5 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

2019 m. pasaulio čempionate lengvasis krašto puolėjas tapo vicečempionu. Čia vilkėdamas Argentinos rinktinės marškinėlius jis pelnydavo po 8,3 taško, atkovodavo po 3,3 atkovoto kamuolio ir atlikdavo po 1 rezultatyvų perdavimą.

Prieš atvykdamas į Vitoriją jis trumpai parungtyniavo Orlando „Magic“ klube NBA lygoje.


Primename, kad E. Ulanovas pastaruosius dvejus metus rungtyniaus Stambulo „Fenerbahče“ ekipoje.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: