„Žalgiris“ ir J. Landale'as neranda bendro sutarimo dėl sutarties nutraukimo?

Kauno „Žalgirio“ komanda sprendžia galvosūkį, ką daryti su Jocko Landale'o sutartimi, kurio išvykimas į NBA ar į kitą Eurolygos komandą buvo realesnė, nei ekipoje likusio Thomaso Walkupo.



Liepos 20 d. buvo paskutinė diena, kuomet kitos ekipos galėjo išpirkti australo kontraktą.

Įdomu tai, kad į australo vietą žalgiriečiai pasikvietė Joffrey Lauvergne'ą, todėl J. Landale‘ui likus komandoje, „Žalgirio“ vadovybei reikėtų spręsti naujus galvosūkius.

15min žiniomis, J. Landale'o kontrakte buvo numatyta apie 300 tūkst. eurų išpirka. Jei krepšininkas lieka, kauniečiams teks kitą sezoną australui mokėti apie 300-350 tūkst. eurų. atlyginimą.

Krepsiniozinios.lt žiniomis, „Žalgiris“ toliau bando nutraukti kontraktą. Pats klubas kol kas australo situacijos nekomentuoja.

Verta paminėti, kad aukštaūgis jau anksčiau socialiniame tinkle sureagavo į „Žalgirio“ sprendimą pasikviesti Joffrey Lauvergne'ą.

Atletas pareiškė taip, lyg niekur nežada išvykti iš laikinosios sostinės komandos.



„Gandai yra juokingas dalykas...“, – „Twitter“ rašė J. Landale'as.



Primename, kad kitą sezoną „Žalgiryje“ rungtyniaus šie aukštaūgiai: Joffrey Lauvergne, Marekas Blaževičius, Martinas Gebenas, Paulius Jankūnas, Augustine'as Rubitas ir Nigelis Hayesas.

Praėjusį Eurolygos sezoną J. Landale'as vidutiniškai įmesdavo po 11 taškų, sugriebdavo po 4,4 kamuolio, atlikdavo po 1 rezultatyvų perdavimą bei rinkdavo po 10,4 naudingumo balo.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: