T. Dimša bus paskolintas greičiau, nei buvo tikėtasi?

Zalgiris.lt nuotr.

Vasarą į Kauno „Žalgirį“ grįžęs Tomas Dimša nebeturi vietos LKL čempionų sudėtyje.



lrytas.lt ir LRT informuoja, kad gynėjas jau netrukus bus paskolintas kitai komandai.

Vakar rašėme, kad naujausiomis Krepsiniozinios.lt žiniomis, T. Dimša bus skolinamas, bet tik tada, kai į aikštelę sugrįš šiuo metu traumuotas Patricio Garino, tačiau veikiausiai tai nutiks greičiau, nei, kad argentinietis spės įsilieti į komandos gretas.

Signalas dėl krepšininko likimo Kaune pasirodė dar trečiadienį, kai gynėjas net nebuvo registruotas rungtynėms su Alytaus „Dzūkija“.


„Taip. Mareką tikrai matau sudėtyje, o dėl Tomo matysime. Jis yra labai geras žaidėjas, prisimenu jį dar iš tų laikų, kai žaidė Vokietijos lygoje atstovaudamas Frakfurto „Skyliners“. Tomas – labai talentingas puolime ir gero charakterio.

Klubo sudėtis yra gili, todėl turime rasti būdą, kad visi žaidėjai su kontraktais galėtų ir toliau žaisti. Pamatysime“, - teigė M. Schilleris.

Primename, kad žiniasklaidoje šią savaitę buvo pasirodę pranešimų, jog pasiskolinti T. Dimšą norėtų Bursos „Tofaš“.

Tuo tarpu M. Blaževičius lieka komandoje, nors krepšinio užkulisiuose kalbama, jog aukštaūgis ateityje gali pats pasiprašyti būti paskolintas kitai ekipai.

Vasarą LKL čempionai M. Blaževičių už išpirką įsigijo iš Vilniaus „Ryto“, o T. Dimša atvyko po sėkmingo sezono Panevėžio „Lietkabelyje“.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: