D. Kairys: „Pasirodo, esame snaiperių komanda“ (VIDEO)

Roko Lukoševičiaus nuotr.

Pirmoje rungtynių pusėje puolimo mašiną įspūdingai užkūręs Vilniaus „Rytas“ (3-0) po pertraukos atsipalaidavo, bet pergalės iš savo rankų nepaleido.



58 proc, taiklumu (18/31) tritaškius metę Donaldo Kairio auklėtiniai savo žiūrovų akivaizdoje 106:82 (36:19, 29:22, 15:22, 26:19)  nepaliko vilčių Pasvalio „Pieno žvaigždėms“ (1-2).

Po mačo treneriai kalbėjo:

„Sėkmingai pradėjome rungtynes, gal net per gerai, o tai galėjo paveikti mūsų antrą pusę. Todėl trečiajame kėlinyje startavome su klaida ir neagresyviais sprendimais, o tai lėmė, kad puolimas nebesisekė ir gynyba tapo kiaura. Šįkart svarbiausia buvo išsiprašyti žaidėjų prasižengti, bet mes tai išmoksime.


Mes esame snaiperių komanda, pasirodo. Jei proga sukurta teisingai, mums visi metimai geri – tritaškiai taip pat. Žaidėjai turi žalią šviesą mesti tiek, kiek nori. Su kai kuriomis sąlygomis“, – po mačo teigė D. Kairys.

„Nepavyko rungtynių pradžia, ypač gynyboje. „Ryto“ puolimą matote visi, jie laiko labai aukštą tempą. Varžovai turi atstovėti, visi žaidėjai turi įdėti energijos, ypač gynyboje. Šiandien to nebuvo.

Taip pat noriu paminėti, kad labai džiaugiuosi jaunųjų krepšininkų indėliu, ypač Luko Ulecko ir Šarūnas Marčiulionio. Jie sužaidė geras rungtynes ir svarbiais momentais davė mums teisingo žaidimo“, – apgailestavo G. Petrauskas.





LKL.lt

Video rekomendacijos: