M. Ndouras po debiuto: „Su kiekviena diena bandysime žengti žingsnį į priekį ir tapti geresniais“ (VIDEO)

Ilgai lauktas Vilniaus „Ryto“ naujokas Maurice‘as Ndouras debiutavo „Betsafe-LKL“ čempionate, tačiau Donaldo Kairio vadovaujamas „Rytas“ (6/3) patyrė trečią pralaimėjimą iš eilės. „Rytas“ išvykos rungtynėse 79:82 nusileido Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ (4/4) krepšininkams.



Šiose rungtynėse sostinės komandoje debiutavo Maurice'as Ndouras, kuris jau pirmąją minutę atliko galingą dėjimą, viso pataikė keturis iš šešių dvitaškių ir pelnė 13 taškų.

Po mačo aukštaūgis pasakojo:

„Tikrai ne toks debiutas, kokio tikėjausi, nelaimėjome rungtynių, bet jos davė šansą man pajusti žaidimą. Supratau, kaip treneris nori, kad rungtyniautume ir kaip tai daro mano komandos draugai. Nuo čia dabar galime dėti žingsnį į priekį bandydami laimėti sekančias rungtynes“, - teigė M. Ndouras.


- „Rytas“ puikiai žaidė trečiajame kėlinyje. Ką Donaldas Kairys rūbinėje pasakė po pirmosios rungtynių pusės?

- Turėjome geriau gintis, atkovoti kamuolius bei sumažinti klaidų skaičių. Pirmoje pusėje leidome jiems išmesti daug tritaškių, tad vos spėjome bėgioti. Todėl turėjome sumažinti jų atkovotus kamuolius ir rungtyniauti kiečiau gynyboje. Tai ir davė mums pranašumą.

- Ko galime tikėtis ateinančiose FIBA Čempionų lygos rungtynėse Strasbūre?

- Žinoma turime gynyboje būti agresyvesni, užtikrintai atkovoti kamuolius, nes šiandien jų nemažai atidavėme ir geriau komunikuoti. Procesas vyksta, su kiekviena diena bandysime žengti žingsnį į priekį ir tapti geresniais.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: