„Šiaulių“ pralaimėjimas itin nepatiko miesto merui: pareikalavo permainų

„Šiaulių“ klubui šį sezoną besimurkdant pačioje LKL turnyro lentelės apačioje nebeiškentė Saulės miesto meras Artūras Visockas.



Jis socialiniame tinkle kreipėsi tiek į miesto savivaldybės narius, tiek į „Šiaulių“ klubo vadovybę, užsimindamas ir apie privalomas permainas.

„Sporto skyriaus vadovui Gintarui Jasiūnui ir departamento vadovei Astai Lesauskienei viešas reikalavimas tinkamai atstovauti Savivaldybės poziciją. Mano nuomone klube būtini pokyčiai. Dar iki Naujųjų metų noriu į savo kabinetą pasikviesti naujai paskirtą klubo vadovą. Žiniai Artūras Nacickas, Mindaugas Žukauskas, Antanas Sireika, Vincas Urbonavičius. Esu tikras, jog klubo vadovas (direktorius) turi prisiimti atsakomybę už susidariusią situaciją. Noriu, jog krepšinis ateityje toliau džiugintų Šiaulių miesto krepšinio gerbėjus. Sėkmės visiems“, – rašė Šiaulių miesto meras.

Po šiuo įrašu dabartinis klubo sporto direktorius Mindaugas Žukauskas dar ironiškai užklausė, koks kabineto numeris.


Tuo tarpu po mačo „Šiaulių“ vyr. treneris Antanas Sireika pasakojo:

„Pirmiausia, reikia pasiūlyti kažką varžovams, o ne žaisti tą, ką jie siūlo. Nesusigaudėme, kur yra mūsų privalumas. Žaidžiame tuos pačius derinius, bet nežino kur pastatyti užtvarą, kur atsistoti. Nepatenkintas esu rungtynėmis ir galiu tik varžovus pasveikinti“, – liūdėjo A. Sireika.





Krepsiniozinios.lt ir LKL.lt

Video rekomendacijos: