LKL įkelta nuotrauka sukėlė internautų nuostabą ir pašaipas

Sostinės klubas paskelbė, jog traumų ir viruso išretintas „Ryto“ gretas šį vakarą akistatoje su „Žalgiriu“ papildys du sostinės piramidės žaidėjai – Adas Šimonis ir Rokas Jocius.



Tiesa, pastarojo žaidėjo nuotrauka LKL puslapyje sukėlė nepasitenkinimo audrą tarp „Ryto“ fanų. Joje krepšininkas užfiksuotas dar vilkintis MKL marškinėlius, o ne „Perlo Energijos“ ekipos aprangą.

Sostinės ekipos fanai pyko ant LKL, o apie tai pasisakyti nusprendė net ir „Perlo Energijos“ komandos vadybininkas Aivaras Senda.

„Matosi, kad per daug sudėtinga buvo paimti iš NKL puslapio, kur šių metų nuotrauka su „Perlo komanda ... Arba kažkas patrolint norėjo..“, - rašė A. Senda.

„Kas per nesamonė? LKL tyčiojasi iš mūsų“, „LKL profesionalumas veržiasi pro kraštus“, „Tai gal visų žaidėjų vaikystės nuotraukas įkelkite?“, - tokios ir panašios žinutės rašė „Ryto“ fanai.

Tiesa, vėliau LKL puslapis ištrinė krepšininko nuotrauką.

Vilniaus „Ryto“ komandoje dėl traumų žaisti negalės komandos kapitonas Arnas Butkevičius, Rokas Gustys bei Andrew Goudelockas, į Lietuvą taip pat dar nėra grįžęs koronavirusu užsikrėtęs Maurice`as Ndouras, vis dar nerungtyniaus ir ekipos naujokas Ryanas Boatrightas.



Vilniečiai šiose rungtynėse žais šia sudėtimi: Dovis Bičkauskis, Gytis Radzevičius, Lukas Uleckas, Martynas Echodas, Augustas Marčiulionis, Mindaugas Girdžiūnas, Kristjanas Kitsingas, R. Jocius ir A. Šimonis.

17 metų 208 cm ūgio R. Jocius savo karjerą pradėjo „Žalgirio“ sistemoje, o į Vilnių persikėlė šią vasarą bei prisijungė prie NKL besivaržančios Vilniaus „Perlo Energijos“.

NKL pirmenybėse jis šiemet pelno po 5,3 taško, sugriebia po 4,9 kamuolio ir fiksuoja po 7,6 naudingumo balo.

Tuo tarpu 19 metų 192 cm ūgio A. Šimonis NKL čempionate pelno po 12,9 taško, atkovoja po 3,9 kamuolio, atlieka po 2,1 rezultatyvaus perdavimo ir renka po 13,4 naudingumo balo.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: