„Ryto“ aukštaūgis pagaliau gavo leidimą grįžti į Lietuvą

Šiuo metu Vilniaus „Ryto“ komandai padėti negalintis senegalietis Maurice'as Ndouras įstrigo Ruandoje ir vis dar negali sugrįžti į Lietuvą.



Krepšininkas čia liko, kai jam buvo nustatytas teigiamas koronaviruso testas. Tačiau po to jam buvo nustatytas neigiamas testas, kurio rezultatas sistemoje po kažkiek laiko dingo ir aukštaūgis to negalėjo suprasti.

„Gerai, FIBA ir Afrobasket. Štai kas vyksta man Ruandoje. Kodėl visi man meluoja dėl koronaviruso testo? Tai yra nuotrauka prieš tai, kai jie ją ištrynė iš svetainės, parodanti, kad rezultatas neigiamas, o kai grįžau 7.30 val. – rezultatų jau neliko. Čia kažkas ne taip“, – rašė krepšininkas.

M.Ndouras taip pat liejo įsiūtį dėl COVID-19 testų atsakymų lėtumo.


„Dvi savaites praleidę saviizoliacijoje mes per 24 valandas negalime sulaukti savo testų rezultatų. FIBA, jūs turėtumėte tvarkytis su šia situacija. Ar jūs nutuokiate, kokiomis sąlygomis mes čia turime būti? Esu Nusivylęs!“ – rašė krepšininkas.

Tačiau, panašu, kad prie sostinės ekipos jis turėtų prisijungti jau netrukus.

Žurnalistas Donatas Urbonas socialiniame tinkle „Twitter“ praneša, jog galiausiai išsiaiškinta, kad Ruandos laboratorijose mįslingai dingęs neigiamas atleto koronaviruso testo rezultatas buvo atsektas ir iš tiesų aukštaūgis nebeserga COVID-19.

Krepšininkas artimiausiu lėktuvu pradės kelionę į Lietuvą. Antradienį Vilniaus klubas FIBA Čempionų lygoje namie kausis su Rygos VEF ekipa, tačiau į šias rungtynes M. Ndouras nespės.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: