„Ryto“ fanai piktais komentarais užsipuolė D. Gudelį

Vilniaus „Ryto“ klubas pranešė, kad trečiajame podkaste pakalbins Vilniaus „Ryto“ valdybos pirmininką Darių Gudelį.



Komanda paprašė, kad aistruoliai komentarų skiltyje užduotų klausimus, kuriuos vėliau atsakys D. Gudelis.

Iškart po tokios žinios, D. Gudelis sulaukė ne itin gražių žodžių. „Ryto“ ekipos fanai įvairiais būdais išreiškia nepasitenkinimą D. Gudelio veiksmuose bei lygina jį su Vladimiru Romanovu.

„Romanovas „Žalgiryje“ ar Gudelis „Ryte“. Kuris daugiau žalingesnis?“, - klausia fanas Artūras.


Primename, kad „Avia Solutions Group“ akcininkas ir valdybos pirmininkas Gediminas Žiemelis buvo įvardijamas kaip galimas Vilniaus „Ryto“ pirkėjas. Panašu, kad šis sandoris neįvyks, mat verslinikas sostinėje ruošiasi kurti visiškai naują krepšinio darinį.

„Kodėl pats kaip dalininkas nedėdamas savo pinigų į klubą neparduodi jo Žiemeliui, kuris pasiruošęs investuoti dideles sumas tiek į klubą, tiek ir į didžiosios arenos rekonstrukciją? Ar nemanai, kad toks tavo elgesys yra kiauliškas visos Ryto krepšinio bendruomenės atžvilgiu?“, – komentavo Mantas.

„1.Kodėl buvo sutrukdyta Žiemeliui ateiti į klubą?
2. Kaip normalus klubas gali neturėti atskiro sporto direktoriaus arba tikro scouto?

3. Kodėl būtent Jus visada matomas kaip blogas veidas klube, visi aplinkui mato Jus kaip pirmą priežastį, kurią reikia pašalinti,tačiau vistiek neketinate palikti klubo?
4. GAL JAU UŽTEKS?“, – piktinosi Patrikas.

„1. Kas kaltas, kad treneris sezonui įsibėgėjus yra priverstas remtis 6-7? Tik nesakykite, kad corona ir traumos.
2. Ar klubo rezultatų standartai jau tokie žemi, kad tapo normalu nusileisti Kėdainiams, Pasvaliui, Rygai, o principinėje dvikovoje tiesiog išleisti žaidėjus prasieiti ir praleimėti 50 taškų skirtumu? Nemanote, kad kažkas iš klubo turi prisiimti atsakomybę už tokius "pasiekimus"?“, – rašė Andrejus.

Tas pats Andrejus uždavė ir dar vieną klausimą: „Dariau, ar nemanote, kad klubas turėtų skirti didesnius finansus ir dėmesį lojalių, profesionalių ir Rytą palaikančių darbuotojų pritraukimui į komandą? Tai galėtų tapti tvirtu pamatu statant tikrą komandą ir perduodant klubo vertybes komandos žaidėjams, treneriams, kurių buvimas Vilniuje dažnu atveju yra tik laikinas. Dabar atrodo, kad klubas neturi visiškai jokio savo identiteto - kas nori vadovauja, kas nori žaidžia, kas nori išvyksta kada panorėjęs. Ar negeriau skirti tuos 60-70 tūkstančių, kurie yra mokami sunkiai komandos lygį tempenčiam vietiniam žaidėjui, 3-4 administracijos darbuotojams, kurie prie klubo gerovės prisidėtų žymiai stipriau?“.


„Kodėl didžiausio krepšinio šalies miesto ir jūsų komanda metus iš metų kenčia nuo finansinių problemų??Klubas gauna solidžią savivaldybės paramą, mieste yra daug turtingu įmonių kurios tikriausiai galėtų remti arba investuoti į klubą. Ar tokio puikaus miesto krepšinio klubo, su tokią turtinga istoriją valdymas išties toks komplikuotas ir sudetingas?“, – komentavo Nikolajus.

Primename, kad lapkričio 14 d. buvo ta diena, kai Vilniaus „Ryto" krepšininkai paskutinį kartą šventė pergalę. Aplamai Donaldo Kairio auklėtiniai per paskutinias devynias rungtynes laimėjo vos du kartus ir patyrė septynius pralaimėjimus.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: