D. Adomaitis į „Hapoel“ vilioja A. Butkevičių ir M. Echodą (G. Žibėnas - laikinas treneris)

FIBA ir stopkadras nuotr.

Vilniaus „Rytą“ savaitgalį supurtė pokyčiai. Iš vyriausiojo trenerio pareigų buvo atleistas Donaldas Kairys, o jį pakeitė asistentu ligi šiol buvęs Giedrius Žibėnas.



Tiesa, lrytas.lt žiniomis, šis specialistas tik laikinas sprendimas.

Krepsiniozinios.lt šaltiniai praneša, kad sostinės ekipa tikisi iki šio sezono pabaigos rasti naują pagrindinį trenerį ir ilgam jam patikėti komandos vairą.

Artimiausiu metu „Ryto“ gretas papildys ir naujas sporto direktorius. Kaip vakar rašėme, šias pareigas gali užimti 2008-2010 metais „Lietuvos ryto“ marškinėlius vilkėjęs Donatas Zavackas.


Tiesa, jis ne vienintelis lietuvis, pretenduojantis gauti darbą Vilniaus klube. Sostinės ekipa aktyviai renka informaciją apie kandidatus iš užsienio valstybių.

Verta paminėti, kad „Rytas“ netrukus gali sulaukti ir pastiprinimo. LKL vicečempionai aktyviai veda derybas su 22 metų 208 cm ūgio Rapolu Ivanausku.

Taip pat Krepsiniozinios.lt žiniomis, neseniai už Jeruzalės „Hapoel“ komandos vairo stojęs Dainius Adomaitis nori į ekipos gretas prisivilioti „Ryto“ kapitoną Arną Butkevičių bei aukštaūgį Martyną Echodą.

Abu atletai turi garantuojančias sutartis, tad Jeruzalės ekipai tektų mokėti išpirkas.

A. Butkevičius šį sezoną LKL pirmenybėse vidutiniškai pelno po 9,2 taško, atkovoja po 4,4 kamuolio, atlieka po 1,8 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 11 naudingumo balų.

Tuo metu M. Echodas renka po 12,7 taško, 8,3 atkovoto kamuolio ir 15,6 naudingumo balo.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: