„B Tribūna po pokalbio su „Ryto“ vadovais: „Džiaugiames, jog klubo žmonės pripažino klaidas“

Ištikimiausi Vilniaus „Ryto“ sirgaliai „B Tribūna“ antradienį dalyvavo susitikime su klubo pagrindiniais žmonėmis ir pateikė įdomios informacijos.



Kaip rašoma „B Tribūna“ tribūnos įraše „facebook“, pagrindinio klubo dalininko Dariaus Gudelio podkastas pasirodys jau artimiausiomis dienomis, nors buvo žadėtas dar prieš daugiau nei mėnesį.

Kviečiame paskaityti:

„Turime pranešti, jog vakar įvyko B Tribūnos susitikimas su pagrindiniais klubo žmonėmis. Galime pateikti tam tikros informacijos, kuri mums atrodo svarbi:


- Jau kurį laiką girdėtos kalbos apie tarybą, turėtų virsti realybe. Klubas nori sukurti tarybą, kuri kartu su klubo valdyba, vykdytų susitikimus. Juose bus galima išreikšti savo nuomonę, teikti pasiūlymus bei atlikti tam tikrus sprendimus. Be klubo vadovų, toje taryboje bus įtraukta ir daugiau krepšinio žmonių, kaip legendinis Ryto žaidėjas, taip pat ir B Tribūnos atstovas.

- Gudelio podcastas bus artimiausiomis dienomis. Turinį pamatysime, bet dabar svarbiausia, jog tai apskritai įvyktų.

- Kažkokios Žiemelio kalbos dėl Ryto yra egzistavusios, bet, anot vadovų, tas žmogus turi konkretų norą, jog klubas žaistų VTB, o tai klubui nėra priimtina. Apskritai, suprantamas Ryto fanų (ir B Tribūnos) noras, jog klubo biudžetas augtų ir didėtų, bet šiuo metu yra nesuprantamas požiūris į Žiemelį, lyg jis būtų mesijas. Tokiom išvadom dar anksti. Tuo pačiu apie kažkokius persimetimus ant kito mistinio klubo jokiam tikram Ryto fanui mintys kilti neturėtų. Klubas ir spalvos - tai ne tik savininkas, o mes visi ir kažkaip iš šios sitaucijos išsikapstysime.

- Artimiausiomis savaitėmis klubą papildys sporto direktorius. Tikrai yra įdomių variantų. Kartu su jau skelbtu tarptautiniu skautu, šie žmonės bus atsakingi už sportinę pusę. Tokie ėjimai yra logiški, reikia tik palinkėti sėkmės naujiems žmonėms.

- Šiuo metu klubas išreiškė pasitikėjimą Žibėnu. Mes irgi esame už tai, jog dabartinėmis sąlygomis Giedriui būtų suteiktas šansas. Tuo pačiu, klubas neplanuoja parduoti tokių žaidėjų kaip Echodas ar Butkevičius – tikslai LKL'e išlieka tie patys.

- Komandos sudėtyje dar bus pokyčių, žvelgiant su vizija į ateitį, o ne tik šio sezono užbaigimą. Apskritai, didesni sprendimai dėl trenerio keitimo ar brangesnių žaidėjų be sporto direktoriaus atliekami nebus.

- Miesto savivaldybė stengsis, jog parama klubui liktų. Esam girdėję visas abejones apie PRIVAČIŲ klubų remimą ir kokia tai nesąmonė, bet Vilniaus miestui priklauso 40% klubo, tad, parama yra PRIVALOMA. Be to, Rytas vis dar yra populiariausias, sostinę atstovaujantis, sporto klubas. Dėl prastų rezultatų ar vadovavimo atsakomybė krenta ir miestui, ir klubui.


Faktas, jog problemų klube daug. Džiaugiames, jog pastaruosiuose interviu ir šitame susitikime klubo žmonės pripažino klaidas. Išreiškėme savo nuomonę aktualiais klausimais, bandėme perteikti visų fanų nuogastavimus tiek dėl sportinių rezultatų, tiek dėl komunikacijos bei klubo valdymo.

Tai toli gražu nereiškia, jog viskas staiga tampa idealu, va dabar tai varysim ir kilsim, o vadovybei priekaištų nėra. Ne. Bet tam tikri dabartiniai sprendimai yra logiški ir pasverti.

Mes tiesiog norim, jog šis trenerių ir žaidėjų kolektyvas vėl pajustų fanų palaikymą ir tikėjimą. Dabar jiems to tikrai reikia. Tikimės ir atgalinio ryšio, jog spalvų atstovavimas būtų atsakingas ir garbingas. To ir linkime, pradedant šiandienos maču - visiškai kitos energijos, įdėjų ir atsidavimo.


PIRMYN..!“, - rašė „B Tribūna“.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: