M. Schilleris: apie Milaknio traumą, KMT finalo ketvertą ir Lauvergne'o bei Lekavičiaus situaciją

M. Schilleris: apie Milaknio traumą, KMT finalo ketvertą ir Lauvergne'o bei Lekavičiaus situaciją

Be Luko Lekavičiaus, Joffrey Lauvergne‘o ir Steve'o Vasturios rungtyniavęs Kauno „Žalgiris“ (15/2) „Betsafe-LKL“ čempionate įsirašė dar vieną pergalę.



Tris kėlinius vargę Martino Schillerio auklėtiniai namuose 95:76 (19:22, 23:26, 30:19, 23:9) įveikė Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ (8/11) ekipą, kuriai tai buvo jau šeštasis pralaimėjimas per pastarąsias septynerias rungtynes.

Po šio mačo abu treneriai kalbejo:

„Rungtynes galima dalinti į dvi skirtingas dalis. Nebuvome patenktinti savo gynyba pirmojoje rungtynių pusėje. Vaikinai po pertraukos parodė gerą reakciją, nes varžovams antroje pusėje leido pelnyti 28 taškus. Tai padėjo pamatus pergalei.

Kalbant apie Milaknį, tai daugiau žinosime rytoj, kai jį apžiūrės komandos gydytojai. Jam buvo sumuštas petis. Tokią pačią traumą jis yra turėjęs ir anksčiau.



KMT turnyre L. Lekavičius tikrai nerungtyniaus, o Joffrey turi smulkią traumą, jį stebime, tačiau žvelgiame optimistiškai. Manau, jog jis galės žaisti“, – po rungtynių kalbėjo M. Schilleris.

„Sveikinu eilinį kartą „Žalgirį“ su pergale, niekaip nesugebame rimčiau pasipriešinti. Jie pelnytai laimėjo, o mes statistikos grafose atrodome ne taip gerai, kaip norėtume. Ypatingai liūdina daug „Žalgirio“ rezultatyvių perdavimų, iš ko gavome daug lengvų taškų. Buvo ir gerų momentų, privalome už jų kabintis“, – sakė pasvaliečių strategas G. Petrauskas.





LKL.lt

Video rekomendacijos: