„Ryto Balsas“: „Vaizdas šįkart buvo toks, kokio norėtume daugiau nematyti šį sezoną“

„Ryto Balsas“: „Vaizdas šįkart buvo toks, kokio norėtume daugiau nematyti šį sezoną“

Vilniaus „Ryto“ (14/5) komanda „Betsafe-LKL“ emocingose namų rungtynėse turėjo gerokai pavargti, bet galiausiai 81:73 (14:16, 24:24, 22:15, 21:18) palaužė Kėdainių „Nevėžį-Optibet“ (6/15). „Ryto“ komandai tai jau septintoji pergalė iš eilės „Betsafe-LKL“.



Po šio mačo savo mintis išdėstė „Ryto Balsas“. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Itin sunkia pergale keliaujame į trumpas atostogas be Ryto rungtynių, o prieš tai padarant trumpai aptarkime ką matėme.

O vaizdas šiandien, turbūt, toks, kokio norėtume daugiau nematyti šį sezoną. Bet pasistenkime surasti ir teigiamų dalykų, o tokių neskaitant pačios pergalės nebuvo tiek daug.


Rapolas Ivanauskas – vaikinas, vertas pagyrų. Toks, kokį visi ir norėtume matyti su laiku. Pavojingas iš toli, fiziškas gynyboje ir nors kai kuriose 1x1 gynybos situacijose jaunuolis vis dar buvo išmaudytas, bet tokie dalykai ateina su laiku. Daug talento puolime, puikios atletinės savybės. Labai džiugo dėl šio aukštaūgio.

Kalbant apie komandinį žaidimą, tai šiandien matėme labai daug nekoordinuotų veiksmų puolime. Kai kurios atakos priminė pirmas draugiškas rungtynes prieš sezoną. Netgi tas pykčiu persmelktas žaidimas, kur atrodė kone kiekvienas žaidėjas yra baisiai nepatenkintas, kad šiandien išvis žaidžia krepšinį. Daug ką pasako ir kovingumas – „Nevėžio“ krepšininkai iš viso atkovojo net 21 kamuolį puolime.

Didžiausios kritikos strėlės į Martyną Echodą. Atrodytų sėkmingas pasirodymas Šiauliuose prieš kelias dienas užaugino sparnus po traumos grįžusiam Marčiui. Tačiau šiandien Arielis Hukporti prieš savo oponentą laimėjo kone visose kategorijose, o puikiai viską iliustruoja pakrikę nervai ir teisėjams paleista keiksmažodžių tirada, užbaigusi Martyno rungtynes anksčiau laiko. Komandų lyderiai negali elgtis taip neatsakingai. Vidurio puolėjas surinko net -7 naudingumo balus ir tai buvo prasčiausios šio krepšininko rungtynės LKL lygoje per visą istorijoje, o čia Martynas debiutavo dar 2016 metais.

Džiugu, kad individualių pastangų dėka pavyko iškovoti pergalę, tačiau tikimės, kad sunkus darbas artimiausias savaites duos vaisių ir pratęstose LKL pirmenybėse būsime gerokai pasikeitę lyginant su vaizdu, kurį matėme šiandien. Į oficialių varžybų maratoną vilniečiai grįš vasario 27d. Prienuose mesdami iššūkį cBet krepšininkams.

O kad tarpas neprailgtų rekomenduojame stebėti dublerinės komandos mačus NKL lygoje, kurioje reguliarusis sezonas jau artėja prie pabaigos“, - rašė „Ryto Balsas“.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: