„Žalgiriui“ pavyks išsaugoti L. Lekavičių?

„Žalgiriui“ pavyks išsaugoti L. Lekavičių?

Zalgiris.lt nuotr.

Sezonui artėjant link pabaigos, Kauno „Žalgiris“ aktyviai modeliuoja ateities planus. Martino Schillerio treniruojama ekipa dar sausio mėnesį išsaugojo Joffrey Lauvergne'ą, taip pat nusitaikė į kelius legionierius, o dabar artėja prie to, kad pavyks pratęsti kontraktą ir su Luku Lekavičiumi.



27 metų 180 cm ūgio gynėjas į Kauną grįžo po dvejų metų pertraukos ir iškart tapo svarbiu laikinosios sostinės komandos žaidėjų.

Vasarą baigiasi L. Lekavičiaus ir „Žalgirio“ sutartis, tačiau derybos dėl naujos sutarties yra vykdomos ir pasibaigus sezonui tikimasi, jog abi pusės suras tenkinantį sprendimą.

Primename, kad vasarą „Žalgirio“ gretas turėtų palikti Marius Grigonis, kuris susitarė su Maskvos CSKA. Taip pat išvyks Nigelis Hayesas, kuris svajoja apie žaidimą NBA.


Tuo metu Thomas Walkupas yra arti susitarimo su Milano „AX Armani“, o Rokas Jokubaitis jau yra viena koja „Barcelona“ komandoje, kurioje dirba Šarūnas Jasikevičius.

Taip pat nėra aišku ar „Žalgirio“ gretose kitą sezoną liks Patricio Garino, Augustine'as Rubitas, Marekas Blaževičius, Martinas Gebenas ir Karolis Lukošiūnas.

L. Lekavičius LKL čempionate vidutiniškai per 17 minučių pelno po 10,1 taško, atkovoja po 1,1 kamuolio, atlieka po 3,3 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 11,3 naudingumo balo.

Tuo metu Eurolygoje gynėjas vidutiniškai per 18 minučių įmeta po 8,2 taško, sugriebia po 1,2 kamuolio, atlieka po 2,4 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 8,3 naudingumo balo.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: