A. Milakniu ir P. Jankūnu tapę „Žalgirio“ amerikiečiai įvertino komandos draugų stilių (VIDEO)

A. Milakniu ir P. Jankūnu tapę „Žalgirio“ amerikiečiai įvertino komandos draugų stilių (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ amerikiečių duetas Thomasas Walkupas ir Nigelas Hayesas grįžta su laida „Ball Fondlers“ („Kamuolių suvaldytojai“), kurioje krepšininkai įvertino komandos draugų stilių prieš Eurolygos rungtynes.



„Sveiki, „Žalgirio“ sirgaliai, aš – Artūras Milaknis. Aš – Paulius Jankūnas – „Žalgirio“ kapitonas“, – taip prisistatydami Kauno ekipos amerikiečiai pradėjo savo misiją – įvertinti komandos draugų stilių.

Abiejų žalgiriečių akis greitai užkliuvo už nuotraukos, kurioje prieš rungtynes „Žalgirio“ arenoje nufotografuotas pats P.Jankūnas.

„Pažiūrėkite į šį odinį švarkelį. Kaip Martinas (M.Gebenas – past.) pasakytų: „Lauke laukia priparkuotas „Harley“ motociklas“, – komentavo žalgiriečiai. – Toks klasikinis variantas – toks, koks ir yra Jankis. Jis vaikšto su 3000 euro dolerių vertės batais.“


Pamatę Mareko Blaževičiaus nuotrauką T.Walkupas ir N.Hayesas turėjo savo verdiktą dėl jaunojo žalgiriečio aprangos.

„Marekas yra lyg mažoji Jojo ir Jankio versija, jeigu kalbėsime apie stilių. Atrodo, kad jis rengiasi taip, kaip jie lyg sakydamas: aš taip atrodysiu, kai uždirbsiu daugiau pinigų. Gal jis neturi tokio dizainerio, kokį turi JoJo, bet jo sportbačių pasirinkimas yra elitinis“, – komentavo laidos vedėjai.

Laidos pabaigoje akyla T.Walkupo akis visgi pamatė vieną įtartiną Joffrey Lauvergne aprangos detalę, kurią žalgiriečiai greitai iškėlė į dienos šviesą.

„Jis apsirengęs raudonai! Tu gi negali rengtis raudonai! Manau, kad jo pėdos yra per didelės gražiems batams. Bet visgi raudona spalva yra problema, todėl jam skiriu 0,1 balo“, – aiškino žalgiriečiai.





Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: