LKL čempionų žiedai – iškart po paskutiniųjų finalo rungtynių

LKL čempionų žiedai – iškart po paskutiniųjų finalo rungtynių

LKL nuotr.

Atsakymas į svarbiausią „Betsafe-LKL“ sezono klausimą gali paaiškėti jau pirmadienį. Kauno „Žalgirio“ pergalės prieš Vilniaus „Rytą“ atveju kauniečiai finalo serijoje triumfuotų 3:0 ir džiaugtųsi 11-uoju iš eilės Lietuvos čempionų titulu.



Visgi šiemet planuojama kiek kitokia nei įprasta čempionų žiedų įteikimo ceremonija. Ji vyks iškart po paskutiniojo finalo mačo, kad ir kada jis bevyktų – birželio 7, 10 ar 12 dieną.

Nugalėtojų triumfą įamžinančius juvelyrinius dirbinius pagamino PREMIÈRE juvelyrikos namai.

„Šiemet švenčiame iškilmingiau, tai atsispindi ir žieduose – prabanga jaučiama kiekvienoje detalėje. Prancūziškas Limožo emalis, dviejų spalvų auksas ir masyvus bei išskirtinis konstruktas 2021-aisiais metais leido sukurti nepaprastus LKL čempionų žiedus“, – sakė Vytautas Jonutis, PREMIÈRE įkūrėjas.


Kaip ir kasmet PREMIÈRE juvelyrikos namai kūrinių dizainui panaudojo reikšmingus simbolius: žiedus juosia krepšinio tinklelio motyvas, pastarasis yra dekoruotas kamuolio detale. Dirbinio centre inkrustuotas Betsafe LKL logotipas ir metai, kurie tobulai išryškėja tamsaus violetinio emalio fone.

Trečiųjų „Betsafe-LKL“ didžiojo finalo rungtynių transliaciją iš Kauno stebėkite nuo 18.30 val. per BTV televiziją.





LKL.lt

Video rekomendacijos: