„Žalgirio“ gretas paliks būrys žaidėjų: keturi žaidėjai gali būti ramus dėl savo ateities

„Žalgirio“ gretas paliks būrys žaidėjų: keturi žaidėjai gali būti ramus dėl savo ateities

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai „Betsafe–LKL“ finalo serijoje pasiekė trečią pergalę ir iškovojo jau vienuoliktą Lietuvos čempionų titulą iš eilės. Iš viso kauniečiai šalies krepšinio pirmenybes jau yra laimėję 23 kartus.



Tiesa, jau yra aišku, kad „Žalgirio“ vadovams vasarą nepavyks išlaikyti būrio žaidėjų. Klubas kitą sezoną bus sunkiai atpažįstamas.

Pirmadienį „Žalgiris“ oficialiai pranešė, kad kitą sezoną nebepamatysime Nigelio Hayeso. Apie tai skaitykite čia.

Kaip savo „Twitter“ paskyroje paskelbė krepšinio žurnalistas Donatas Urbonas, „Žalgirio“ gretas vasarą paliks ir Marius Grigonis, kuris susitarė su Maskvos CSKA.


Tuo metu Rokas Jokubaitis artėja prie susitarimo su „Barcelona“. R. Jokubaitis artėjantį sezoną turėtų vėl suvienyti jėgas su Šarūnu Jasikevičiumi.

Krepsiniozinios.lt žiniomis, tikrai komandoje neliks ir Steve'o Vasturia bei Patricio Garino.

Arti išvyko yra ir Thomas Walkupas, kuris sulaukė daug kitų Eurolygos ekipų dėmesio. Verta paminėti, kad „Žalgiris“ nepraranda vilties išsaugoti krepšininką ir tam deda maksimalias pastangas. Apie tai skaitykite čia.

Primename, kad žalgiriečiai jau susitarė su dviem legionieriais. Tai Tyleris Cavanaugh bei Nielsas Giffey. LKL čempionų sudėtyje kitą sezoną turėtų būti ir Mantas Kalnietis.

Taip pat yra aišku, kad kitą sezoną Martino Schillerio treniruojamoje komandoje rungtyniaus Artūras Milaknis, Paulius Jankūnas, Joffrey Lauvergne`as ir Lukas Lekavičius. Kol kas nėra aišku, ar ekipoje lieka Martinas Gebenas ir Marekas Blaževičius.

Spėjama, kad į „Žalgirį“ po sėkmingo sezono sugrįš Las Palmo „Gran Canaria“ komandoje rungtyniavęs Tomas Dimša.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: