M. Ndouras: „Nekantrauju grįžti prie darbų“ (VIDEO)

M. Ndouras: „Nekantrauju grįžti prie darbų“ (VIDEO)

Pirmadienio vakare į Vilnių atvyko komandos naujokas Maurice’as Ndouras. 29-erių krepšininkas su sostinės ekipa sudarė trumpalaikę sutartį.



Senegalietis patenkintas neįprastai ilgomis atostogomis namuose, bet dabar jau nekantrauja kibti į darbą aikštėje.

„Žinoma smagu sugrįžti į Vilnių. Nekantrauju pradėti, esu pasiruošęs, laukiu, kol pagaliau galėsiu pamatyti fanus. Laukiu, kada pamatysiu komandos draugus ir galėsiu grįžti prie darbų.

Prisiminai patys geriausi. Manau, kad atsidavimas mano bus dar didesnis, lyginant su praeitais metais. Šįkart tikslai yra aukštesni, noriu padaryti daugiau, daugiau laimėti, esu laimingas grįžęs čia.


Žibėną žinau, mūsų santykiai geri. Jis yra puikus vyrukas, puikus treneris. Turėjome gerą santykį ir aikštelėje, ir už jos ribų. Negaliu sulaukti, kol jis kurs derinius rungtynėse.

Kinija yra visai kitoks pasaulis - tai buvo gera patirtis. Tačiau per šį laiką buvau su nacionaline šalies rinktine, grįžau namo ir tai buvo geras laikas. Tai pirmas kartas, kai per paskutinius 15 metų galėjau 4 mėnesius būti namie. Tiesiog sportavau, gyvenau su šeima ir rūpinaus dalykais, kuriais privalau“, - kalbėjo M. Ndouras.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: