P. Petrilevičius – apie sunkų sezono startą ir buvimą komandos senbuviu (VIDEO)

P. Petrilevičius – apie sunkų sezono startą ir buvimą komandos senbuviu (VIDEO)

Pasvalio „Pieno žvaigždės“ sunkiai pradėjo Betsafe-LKL sezoną, o pergalė Prienuose prieš vietos „Labas GAS“ buvo pirmoji po penkių pralaimėjimų iš eilės.



Vis dėlto blogam sezono startui netrūko objektyvių priežasčių – pagrindiniu įžaidėju projektuotas Joshas Selby komandoje neužsibuvo, jį keičiantis Markellas Johnsonas tik šią savaitę atvyko į Lietuvą, klubas ieško dar vieno aukštaūgio, o vienas pagrindinių žaidėjų Paulius Petrilevičius turi sveikatos problemų.

Kelias rungtynes praleidęs P. Petrilevičius susilaikė nuo atsakymo, kas trukdė komandai sezono pradžioje, ir į priekį žiūri pozityviai.

„Keistas klausimas man, galvoju, kad trenerių to reikia klausti, – apie sunkaus sezono priežastis „bcpienozvaigzdes.lt“ kalbėjo P. Petrilevičius. – Mes žaidėjai esame atsakingi, ką mums pasako treneris ir ką jis pasako, aš darau aikštelėje. Dabar, jei pasakyčiau savo nuomonę, tai būtų kritika mūsų treneriui arba direktoriui, tai susilaikysiu nuo atsakymo.“


„Labai sunku rungtyniauti su ne pilnai sukomplektuota komanda, visas viltis dedu į naują įžaidėją, nes nuo jo priklausys labai daug, – tęsė aukštaūgis. – Manau, kad turime neblogos medžiagos, bet ją reikia sulipdyti. Dabartinis įžaidėjas nėra lipdytojas, daugiau taškų rinkėjas, tai nuo jo labai daug priklausys – arba gali labai pagerinti situaciją, arba dar giliau krisime.“







BcPienoZvaigzdes.lt

Video rekomendacijos: