E. Ulanovas: „Nenusipelnėme pergalės“

E. Ulanovas: „Nenusipelnėme pergalės“

LKL nuotr.

Vilniaus „Rytas“ (21-3) antrajame kėlinyje perėmė rungtynių kontrolę, ketvirtojo kėlinio pradžioje padidino apsukas dar labiau ir sudavė be Edgaro Ulanovo likusiam Kauno „Žalgiriui“ (22-2) antrąjį antausį šį sezoną.



Giedriaus Žibėno auklėtiniai savo sirgalių akivaizdoje Lietuvos čempionus nugalėjo 87:74 (17:19, 25:12, 20:26, 25:17) ir taip įnešė daugiau intrigos kovoje dėl pirmosios „Betsafe-LKL“ reguliariojo sezono pozicijos.

Jure Zdovco kariaunai pralaimėjimą dar labiau apkartino E. Ulanovo trauma – ketvirtojo kėlinio pradžioje puolėjas atakuodamas krepšį skausmingai susidūrė su Arnu Butkevičiumi ir paliko aikštę tik su bendraklubių pagalba.

Po mačo E. Ulanovas teigė, kad traumos rimtumas paaiškės šiek tiek vėliau.


„Nežinau, kas nutiko, rytoj bus aiškiau. Susimušiau kelis į kelį su Arnu. Jam pasisekė labiau, man mažiau. Man kliuvo į kelio šoną, tad pirminis skausmas tikrai buvo aštrus. Tačiau nemanau, kad bus labai rimta

Kalbant apie rungtynes, tai visi akmenėliai į mūsų daržą. Nežaidėme taip, kaip turėjome žaisti prieš tokį varžovą. Kontaktas buvo absurdo lygio. Jie mėgavosi žaidimu namuose ir mes leidome jiems tą daryti. Pirmoje pusėje „Rytas“ darė viską – prasiveržimai, tritaškiai, kontroliavo ritmą. Po pertraukos pasikeitė žaidimas, bet svarbiais momentais vėl klydome, tos pražangos prie tritaškio linijos. Nenusipelnėme pergalės ir galime kaltinti tik save.

Aš manau, kad ar Lekavičius yra, ar Lekavičiaus nėra, tai nėra svarbu, kai tavo kūno kalba ir kontakto lygis buvo netinkamo lygio“, - teigė Ulė.

LKL.lt

Video rekomendacijos: