V. Šeškus: „Labai malonu, kai numatai, kas gali būti“ (VIDEO)

V. Šeškus: „Labai malonu, kai numatai, kas gali būti“ (VIDEO)

Martynas Varnas per pirmąją rungtynių pusę pelnė net 23 taškus, tačiau Jonavos „CBet“ lemiamu metu spurtavo 13:2 ir „Betsafe-LKL“ atkrintamųjų starte išplėšė dramatišką pergalę.



Virginijaus Šeškaus auklėtiniai pirmosiose ketvirtfinalio rungtynėse namuose 82:79 (15:27, 26:28, 18:10, 23:14) dramatiškai nugalėjo „Šiaulių-7bet“ krepšininkus ir serijoje iki trijų pergalių išsiveržė į priekį 1-0.

Po mačo abu treneriai kalbėjo:

„Prieš Varną kažkiek rizikavome, jo pataikymas buvo 26 proc... Bet jei žaidėjas vieną ar du pataiko, jis pajaučia, kad jo rungtynės. Tada mums žaisti labai sunku. Prieš rungtynes sakiau – galime įkristi į duobelę, bet turime iš jos išlipti. Labai malonu, kai numatai, kas gali būti. Šaunuoliai vyrai“, – pergale džiaugėsi V. Šeškus.


„Sveikinu Jonavos komandą, ji tikrai sužaidė sėkmingiau. Daugiau jėgų užteko jiems pabaigoje, jie pataikė sunkius tritaškius, sėkmė buvo jų pusėje. Mums pritrūko komandiško žaidimo. Gera pradžia užmigdė mūsų žaidėjus, jie pradėjo žaisti labiau dėl savęs, o ne dėl komandos“, – apgailestavo pralaimėtojų vairininkas A. Sireika.

LKL.lt

Video rekomendacijos: