M. Kuzminskas: „Žalgiris“ yra favoritas laimėti LKL“

M. Kuzminskas: „Žalgiris“ yra favoritas laimėti LKL“

Zenit nuotr.

Klaipėdos „Neptūno“ (14-16) komanda rungtynių viduryje sužinojo, kad net pergalė nieko nekeis. Nepaisant to, Dainiaus Adomaičio auklėtiniai namuose nepritrūko motyvacijos nugalėti Vilniaus „Rytą“ (26-4) – 93:88 (30:14, 22:22, 23:20, 18:32).



Šias rungtynes stebėjo ir buvęs Sankt Peterburgo „Zenit“ puolėjas Mindaugas Kuzminskas, kuris per ilgąją pertrauką atsakė į kelis LKL televizijos klausimus.

Lietuvos rinktinės narys neabejoja, jog „Žalgiris“ lieka favoritu laimėti LKL čempionatą.

„Manau, kad „Žalgiris“ yra favoritas laimėti LKL. Nors jiems sezonas buvo prastas, nesusiklostęs, bet žaidėjai keliomis galvomis lenkia savo meistriškumu kitas ekipas, kurioms kartais pralaimi.


Mano nuomone, Lietuvos krepšinio lyga nuo to laiko, kuomet čia žaidžiau aš, yra šiek tiek susilpnėjusi, tačiau tuo pačiu ji yra įdomesnė. Dabar mes netgi nežinome, kas žais finale, kas žais dėl trečiosios vietos ir panašiai. Matau lygos pastangas rinkodaros srityje, tai lemia, kad LKL domisi vis daugiau žiūrovų“, - kalbėjo Kuzė.

M. Kuzminskas taip pat atskleidė, kad sprendimo palikti Rusiją visiškai nesigaili.

„Labai apmaudu, kad prasidėjo karas. Žinojau, ką turiu daryti ir sprendimo palikti Rusiją tikrai nesigailiu. Džiaugiuosi, kad tai padariau. Suprantu, jog ši situacija neigiamai atsilieps mano karjerai, bet kitokio sprendimo šiuo atveju ir negalėjo būti. Kur žaisiu toliau, kol kas nežinau. Šis karas sujaukė Europos krepšinį, nes daug kas turėtų keistis. Noriu išreikšti palaikymą visiems Ukrainos žmonėms. Visa širdimi esu su ukrainiečiais. Taip pat prisidedu, kiek galiu“, - pasakojo krepšininkas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: