K. Maksvytis: „Gerai, kad laimėjome. Gal tai bus signalas prieš kitas rungtynes“

K. Maksvytis: „Gerai, kad laimėjome. Gal tai bus signalas prieš kitas rungtynes“

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) nervingai startavo ir ketvirtoji ketvirtfinalio serija.



Kauno „Žalgiris“ savo arenoje tik po atkaklios kovos 92:88 (22:17, 26:23, 28:14, 16:34) nugalėjo Klaipėdos „Neptūną“ ir serijoje išsiveržė į priekį 1:0.

Po pergalės „Žalgirio“ vyr. treneris Kazys Maksvytis buvo nusivylęs ketvirtuoju kėliniu, kurį kauniečiai pralaimėjo 18 taškų skirtumu.

„Esu patenkintas serijoje iškovotu tašku, bet visai nesu patenkintas žaidimu. Tris kėlinius su nedidelėmis klaidelėmis gana kantriai rinkome pranašumą, trečiame apskritai įgijome persvarą ir ketvirtajame ketvirtyje, kai jau skirtumas buvo 22 taškai reikėjo tik užbaigti rungtynes. Bendrai vertinant, gerai, kad laimėjome...


Norėjome padalinti rotaciją prieš kitas rungtynes. Šitą galime sukontroliuoti su gynyba. Nesvarbu, kad puolime nepataikėme gerų metimų, bet nebuvome pasiruošę kovai iki galo. Gal tai bus signalas prieš kitas rungtynes.

Marekas Blaževičius nežaidė, nes turime 14 žaidėjų. Mano manymu, turime tris vienodo stiliaus aukštaūgius. Po traumos grįžo ir Paulius Jankūnas, Tyleris Cavanaugh. Rinkomės Miniotą, nes jis gali užpildyti tiek ketvirtą, tiek penktą poziciją“, - teigė K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: