G. Žiemelio klubo gretas papildė žinomas skautas

G. Žiemelio klubo gretas papildė žinomas skautas

Basketballhc.com nuotr.

Naująjį Vilniaus krepšinio klubą kurianti bendrovė „Basketball Holding Company“ skelbia, kad komandos administracijos gretas papildė tarptautinis skautas Algimantas Bružas, užimsiantis krepšinio operacijų vadovo pareigas.



„Džiaugiuosi galėdamas grįžti prie aktyvaus dalyvavimo komandos formavimo procese, ką paskutiniu metu buvau iškeitęs į žurnalistiką. Todėl man labai smagu prisijungti prie tokio ambicingo projekto, nes jaučiuosi pribrendęs naujiems iššūkiams ir naujam karjeros etapui“, – teigia A. Bružas.

A. Bružas karjerą pradėjo krepšinio žurnalistikoje, kur dirbo penkerius metus. Tuomet jo talentą pastebėjo šių metų Lietuvos vicečempionai Panevėžio „Lietkabelis“, pasiūlęs galimybę prisijungti prie trenerių štabo bei užimti skauto poziciją.

2018 metais A. Bružas nusprendė save išbandyti dar aukštesniame lygyje ir, po pustrečių metų praleistų Panevėžyje, prisijungė prie tuometinių Lietuvos čempionų Kauno „Žalgirio“ komandos, kaip tarptautinis skautas.


Laikinojoje sostinėje A. Bružas dirbo iki 2021 metų, tuo metu praėjusius metus grįžo į žurnalistiką ir darbavosi viename populiariausių šalies krepšinio portalų. Nepaisant to, A. Bružas nusprendė prisijungti prie naujojo Vilniaus klubo, kuriame bus atsakingas už žaidėjų paieškas ir pritraukimą.

„Basketball Holding Company“ kuria Vilniaus krepšinio klubą, ateityje siekiantį varžytis ne tik Lietuvos, bet ir Europos krepšinio turnyruose. BHC įtrauks komandos fanus į klubo sprendimus, o sirgalių patirtį gerins integruodama inovatyvias technologijas tiek aikštėje, tiek už jos ribų.

Basketballhc.com

Video rekomendacijos: