V. Šeškus po išvarymo: „Tai yra J. Laurinavičiaus asmeniškumai“

V. Šeškus po išvarymo: „Tai yra J. Laurinavičiaus asmeniškumai“

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) vienu daugiausiai dėmesio patraukiančių reiškinių išlieka Jonavos „CBet“ (5-1) rungtynės, rašo INFOKrepsinis.lt.

Jonavos ekipa savo arenoje 82:84 (19:22, 21:23, 26:22, 16:17) krito prieš Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ (3-3) klubą.



Pirmoji mačo pusė stokojo kokybės, bet ne emocijų. Abi komandos dažniau rinko pražangas nei sėkmingus epizodus, o reikalus komplikavo ir trečiojo kėlinio viduryje užsidirbtos Virginijaus Šeškaus techninės pražangos, išsiuntusios trenerį į rūbinę.

V. Šeškus po mačo turėjo priekaištų teisėjams:

„Turiu pradėti nuo savęs, tačiau tai yra Jurgio Laurinavičiaus asmeniškumai. Aš suprantu, kad negalėjau eiti arčiau, tačiau pirmasis epizodas, kuriame vėlavo švilpukas dėl baudos, taip, aš prašiau. Teisėjui nieko blogio nesakiau ir pirmoji techninė buvo skirta be jokios priežasties, dar rūbinėje žiūrėjau įrašą. Antra, taip, suprantu kodėl. Principinis dalykas, jei aš einu, teisėjas turi nuo trenerio eiti tolyn, tačiau jis eina su manimi specialiai į kontaktą ir provokuoja“, – teigė V. Šeškus.


Treneris buvo paklaustas, kuo šis buvo nepatenkintas epizode, prieš gaunant techninę pražangą:

„Esmė, kad jie vėlavo sušvilpti pražangą. Aš prieš tai prašiau baudos, nesuprantu, galbūt per daug. Suprantu, gali skirti techninę pražangą bet išvaryti iš aikštelės… Aš paprašiau paaiškinti kodėl ji buvo skirta ir dėl šios priežasties buvau išvarytas iš aikštelės“.

Kiek žaidėjų asmeninės pražangos keitė rungtynių eigą ar rotacijas:

„Ne, suprantat, gali sakyti, kaip nori, tačiau 4 žaidėjai po 33-34 minutes praleido ant parketo. Priešininkai laikė tempą, mus spaudė, buvo labai sunku. Mums būtinai reikia dar vieno žmogaus. Sezono pradžioje nuovargio nesijaučia, tačiau atėjus 7-8 rungtynėms prasideda nuovargis ir nėra laiko atsistatyti“, – komentavo treneris.



INFOKrepsinis.lt

Video rekomendacijos: