E. Fridrikssonas po eilinio pralaimėjimo: „Turime tikėti savo metimais ir jie greitai įkris“

E. Fridrikssonas po eilinio pralaimėjimo: „Turime tikėti savo metimais ir jie greitai įkris“

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) išaušo laikas pirmajam praėjusio sezono finalininkų susitikimui.



Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ (4-2) savo aikštėje 79:70 (17:20, 20:13, 18:15, 24:22) atsilygino už nugvelbtą auksą Vilniaus „Rytui“ (3-3).

Šiame mače Elvaras Fridrikssonas pelnė 16 taškų, o po mačo pasidalijo savo mintimis.

„Mes susikūrėme daug laisvų metimų, tačiau pasitikėjimo nebuvo juos išmetant. Ir pasidaro tikrai sunku, kai metimai neįkrenta, nes gynyba pradeda griūti. Turime tikėti savo metimais ir greitai jie įkris.


Manau, kad kaunamės tikrai stipriai ir žaidžiame gerai gynyboje, tiesiog prametame ir žaidimas pasidaro visai kitoks.“, - kalbėjo E. Fridrikssonas.

- Likus 7 min. atsilikinėjote 15 taškų, tačiau parodėte charakterį ir grįžote. Kokia buvo pagrindinė sugrįžimo priežastis?

- Tiesiog pradėjome būti labiau agresyvūs, daugiau ėjome į baudos aikštelę, nes nepataikėme tolimų metimų. Dalykai pradėjo gėrėti, kelis kartus sustabdėme juos, pelnėme lengvus taškus ir turėjome tik 3 taškų skirtumą. Pabaigoje neapsigynėme, jie pataikė sudėtingą metimą iš kampo ir užtvirtino pergalę. Taip pat sunku, kai likus 2 min. tu kovoji taip stipriai ir gauni 3 taškus į veidą. Jie atima iš tavęs pergalę.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: