Patikslintas M. Kalniečio atlyginimas: uždirbs daugiau, nei praėjusį sezoną

Patikslintas M. Kalniečio atlyginimas: uždirbs daugiau, nei praėjusį sezoną

LKL nuotr.

2021 metų vasarą į Kauno „Žalgirio“ gretas sugrįžęs Mantas Kalnietis liko tituluočiausioje LKL komandoje, o jo sutartis galioja iki 2022-23 m. sezono pabaigos.



36 metų 196 cm ūgio M. Kalnietis šį sezoną LKL čempionate vidutiniškai per 17 minučių pelno po 4,8 taško, atkovoja po 2,4 kamuolio, atlieka po 5 rezultatyvius perdavimus ir renka po 8 naudingumo balus.

Tuo metu Eurolygoje M. Kalnietis šį sezoną iš viso žaidė vos 1 minutę ir taškų nepelnė.

Taip pat ima aiškėti šio sezono M. Kalniečio atlyginimas, kuris bus didesnis, nei praėjusį sezoną.


„Basket Overtime“ informuoja, kad veteranas gaus apie 250-280 tūkst. eurų.

Praėjusį sezoną M. Kalnietis uždirbo apie 230 tūkst. eurų.

Savo profesionalaus krepšininko karjerą M.Kalnietis 2006-aisiais pradėjo Kaune ir komandoje praleido šešerius metus. 2012 m. įžaidėjas išvyko į Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ komandą, su kuria iškovojo Europos taurę. M.Kalnietis 2015 m. buvo sugrįžęs į Kauną, vėliau rungtyniavo Milano „Emporio Armani“ bei Vilerbano ASVEL klubuose, o nuo 2019-ųjų vėl vilkėjo „Lokomotiv-Kuban“ ekipos marškinėlius.

Su „Žalgiriu“ gynėjas yra keturis kartus tapęs LKL ir BBL nugalėtoju bei dukart iškovojęs LKF taurę, o rungtyniaudamas užsienyje triumfavęs Europos taurėje, po kartą laimėjęs Italijos ir Prancūzijos čempionatus bei taures ir dukart iškovojęs Italijos Supertaurę.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: