R. Kurtinaitis: „Jeffery Tayloras turėjo pasiūlymą iš „Barcelonos“ (VIDEO)

R. Kurtinaitis: „Jeffery Tayloras turėjo pasiūlymą iš „Barcelonos“ (VIDEO)

Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ (9-5) krepšininkai pergalingai užbaigė 2022-uosius.



Nenado Čanako auklėtiniai Alytuje 86:80 (15:21, 26:21, 19:27, 26:11) permainingoje kovoje pranoko „Wolves“ (9-5) ir susilygino su varžovais pergalių-pralaimėjimų santykiu „Betsafe-LKL“ turnyrinėje lentelėje.

„Wolves“ ekipoje mačui buvo registruotas neseniai komandą papildęs Eurolygos čempionas Jeffery Tayloras. Visgi komandos naujokas ant parketo dar nepasirodė.

Po mačo „Wolves“ vyr. treneris Rimas Kurtinaitis atskleidė, kad komandos naujokas J. Tayloras turėjo pasiūlymą iš Šarūno Jasikevičiaus treniruojamos „Barcelonos“.


„Norėčiau pasveikinti „Lietkabelį“. Jie parodė charakterį, nes vienu metu klampioje rungtynių eigoje buvome pabėgę į priekį 9 taškais. Tačiau jie atsigavo, perlaužė rungtynes ir laimėjo. Mums pritrūko charakterių. Taip pat pritrūko supratimo, kaip yra svarbu žaisti paskutines penkias minutes, kai yra lygus rezultatas

Grįžo tos pačios mūsų bėdos – baudų pataikymas. Nežinau, su kuo čia rišasi, gal su šventėmis. Jei iki Kalėdų viskas gerėjo, tai dabar grįžome penkiais žingsniais atgal.

Jeffery Tayloras vakar atvyko, praėjo medicininę apžiūrą ir viskas su juo yra gerai. Pažiūrėsime, kaip mes jį įtrauksime į procesą. Atrodo sportiškai, bet mes nežinome, kas dedasi viduje, kokia jo kondicija. Turime kelias dienas iki „Žalgirio“ rungtynių. Manau, kad per tą laiką pamatysime Tayloro galimybes ir norėčiau matyti jį jau žaidžiantį su „Žalgiriu“.

Kiek girdėjau, tai jis turėjo ir iš „Barcelona“ pasiūlymą. Tačiau žinote tas situacijas Ispanijoje, kad yra sudėtingas arba neįmanomas perėjimas nei futbole, nei krepšinyje. iš „Barcelonos“ į „Real“ ar atvirkščiai. Turėjo jis pasiūlymą ir iš Turkijos, bet čia daug Rimanto Kaukėno nuopelnų, jie Švedijoje turi kažkokį ryšį. Tų niuansų nežinau, nes esu treneris. Yra žmonės, kurie dirba užkulisiuose, kalba su agentais“, - kalbėjo R. Kurtinaitis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: