„Žalgiris“ dar kartą persigalvojo dėl papildymo: aktyviai stebi žaidėjų rinką

„Žalgiris“ dar kartą persigalvojo dėl papildymo: aktyviai stebi žaidėjų rinką

LKL ir Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgiris“ sėkmingai startavo naujajame sezone ir LKL čempionate iškovojo tryliką pergalių ir patyrė vieną pralaimėjimą. Tuo metu Eurolygoje Kazio Maksvyčio auklėtiniai savo sąskaitoje turi aštuonias pergales ir septynis pralaimėjimus.



Anksčiau rašėme, kad „Žalgiris“ neplanuoja stiprintis, tačiau persigalvopti gali, jei kažkuris žaidėjas patirs traumą. Būtent tai atsitiko dabar, kai susižeidė Tyleris Cavanaugh.

Skelbiama, jog amerikietis vis dar jaučia nugaros skausmus, o jis praleido Eurolygos mačą su Miuncheno „Bayern“, taip pat nežaidė rungtynėse su Panevėžio „7bet-Lietkabeliu“ ir „Gargždais“.

Krepsiniozinios.lt žiniomis, „Žalgiris“ akylai stebi žaidėjų rinką bei yra numatę kelis kandidatus į ketvirtą ir penktą poziciją.


Pridedama, kad dėl papildymo „Žalgiris“ apsispręs kitą savaitę, kai bus aiškesnė situacija dėl T. Cavanaugh.

Kad „Žalgiris“ gali ieškoti papildymo prasitarė ir pats vyr. treneris Kazys Maksvytis.

„Tikimės, kad Tyleris Cavanaugh taip pat prisijungs po kelionės. Jei reikės ilgą laiką verstis be jo, žiūrėtume papildymo. Yra nubrėžtas laikas, kai galimi perėjimai iš Eurolygos komandų. Kažkiek dar lauksime Tylerio, bet jei ir toliau ilgą laiką teks verstis be jo, gal žiūrėsime ir į papildymą“, - teigė K. Maksvytis.

Verta paminėti, kad tituluočiausias LKL klubas prieš sezoną pasiliko pinigų sudėties stiprinimui.

Krepsiniozinios.lt žiniomis, tai turėtų būti apie 300 tūkst. eurų.

„Žalgiris“ šį sezoną planuoja disponuoti 11,3 mln. eurų biudžetu.

Iš šios sumos, 7,2 mln. eurų sudaro žaidėjų algas, 1,8 mln. eurų – administracinės išlaidos ir 2,3 mln. eurų – kitos išlaidos komandai.


Įdomu, kad šiuo metu dabartinių žaidėjų ir trenerių išlaidos siekia apie 6,9 mln. eurų. Tai reiškia, kad kauniečiai gali turėti bent 300 tūkst. eurų atsargoje.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: