K. Maksvytis prieš KMT finalo ketvertą: „Visos komandos atvyksta su savais lūkesčiais“

K. Maksvytis prieš KMT finalo ketvertą: „Visos komandos atvyksta su savais lūkesčiais“

Jau šį savaitgalį Šiaulių areną sudrebins ilgai lauktas Citadele KMT finalo ketvertas. Pusfinalyje Kauno „Žalgiris“ žais prieš Panevėžio „7bet-Lietkabelis“.



Prieš šias rungtynes „Žalgirio“ vyr. treneris Kazys Maksvytis užsiminė apie Isaiaho Tayloro vaidmenį šį savaitgalį.

„Laukia įdomus savaitgalis, turbūt vienas iš geriausių renginių Lietuvoje. Visi jo laukia, visos komandos atvažiuos su savo lūkesčiais, ruošiamės, stengiamės būti maksimaliame susitelkime, maksimalioje formoje, nes antro šanso niekas neduoda. Dabar reikia galvoti tik apie pirmąsias rungtynes.

 Matome nemažai pavyzdžių Europoje, kai favoritai pralaimi, todėl nenorime užlipti ant to paties grėblio. Mūsų laukia „Lietkabelis“ – gera komanda su geru treneriu. Niekas veltui mums neatiduos šios pergalės, todėl norime įveikti „Lietkabelį“.


Mes vis dar prisaugome Isaiah Taylorą, nes jam kiekviena diena yra kaip oro gurkšnis. Jis jaučiasi užtikrinčiau, pirmose rungtynėse dar jautė baimę žaisdamas, mes limitavome jo pasirodymą, jo minutes. Pasakysiu taip – mes ruošiamės žaisti be jo, o jei jis taps papildoma energija, papildomu varikliu, mes tik apsidžiaugsime. Turnyro metu nenorime ant jo sukrauti didelės naštos, nes jis dar nėra 100 proc. atsistatęs. Aišku, pastarosiose rungtynėse matėme iš jo gerų blyksnių. Jeigu ką, būsime pasiruošę jį panaudoti“, - teigė K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: