G. Žibėnas: „Svarbiausia žengti į aikštelę su geru pastikėjimu“

G. Žibėnas: „Svarbiausia žengti į aikštelę su geru pastikėjimu“

Šiandien Šiauliuose startuoja Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) finalo ketverto kovos, o pirmąja dvikova taps pusfinalio susitikimas tarp Vilniaus „Ryto“ ir Jonavos „Cbet“ komandų.



Prieš šias rungtynes „Ryto“ vyr. treneris Giedrius Žibėnas atskleidė, kad jaučiasi gerai pasiruošęs akistatai su Jonavos ekipa.  

„Žaisime dvi rungtynes iš eilės. Buvo labai svarbu atgauti jėgas ir energiją. Trečiadienį turėjome laisvą dieną, ketvirtadienį pasportavome su kontaktu, o penktadienis buvo kelionės diena ir lengvai pasportavome Šiauliuose. Pagrindinius akcentus susidėliojome tiek su video peržiūromis, tiek aikštelėje. Manau, kad esame pasiruošę.

Svarbiausia yra žengti į aikštelę su geru pasitikėjimu, esame geroje atkarpoje. Turime daug gerų žaidėjų, jie žino kaip žaisti ir laimėti. Įėjimas ir požiūris į rungtynes yra labai svarbu. Apie mačo svarbą net nėra kalbos, visi ją supranta. Tuo labiau, kad esame nudegę praeitą sezoną, visi iš to pasimokėme, ir norime tą klaidą ištaisyti šiemet“, - teigė G. Žibėnas


Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: