K. Maksvytis: „Noriu pagirti varžovus, jie ne veltui čia atsidūrė“ (VIDEO)

K. Maksvytis: „Noriu pagirti varžovus, jie ne veltui čia atsidūrė“ (VIDEO)

LKL nuotr.

Sekmadienį įvyks Citadele Karaliaus Mindaugo taurės (Citadele KMT) finalas, kuriame dėl titulo susikaus Kauno „Žalgiris“ ir Jonavos „CBet“ komandos.



Prieš šias rungtynes buvo surengta finalininkų spaudos konferencija. Čia dalyvavo Kauno „Žalgirio“ vyr. treneris Kazys Maksvytis, kapitonas Edgaras Ulanovas ir Jonavos komandos strategas Virginijus Šeškus ir kapitonas Vytautas Šulskis.

„Visi nori iškovoti titulą. Tiek mes, tiek mūsų varžovai. Kalbant apie save, turime galimybę laimėti titulą ir bandysime ta galimybe pasinaudoti. Noriu pagirti varžovus, jie ne veltui čia atsidūrė. Jonava nugalėjo stiprias komandas, nebus lengva dvikova, o mes iš savo pusės norėsime laimėti titulą.

Virgio žmogiškumas visus paperka ir gebėjimas prisitaikyti, žiūrėkite kiek laiko praėjo ir jis vis dar daro staigmenas ir nugali stipresnius varžovus“, - kalbėjo K. Maksvytis.

Mintimis pasidalijo Edgaras Ulanovas.

„Kiekvienas finalas yra įdomus, konkurencingas. Turime sužaisti geras rungtynes ir laimėti. Turi sužaisti geras rungtynes, laimėti. Apie kažkokius dalykus prieš rungtynes net nereikia galvoti, reikia rodyti darbais, o ne žodžiais“, - savo mintimis pasidalijo Ulė.

Tuo metu Jonavos treneris Virginijus Šeškus išliko kuklus.



„Apie save negaliu šnekėti, bet per tuos metus užsiauginau storą odą, turiu daug draugų, su treneriais turiu gerą ryšį. Aišku, visada nori laimėti, bet jau gal 20 metų tos savybės. Pagarba ir žmogiškumas man yra svarbiausia. Pradžioj tos eteketės, jos buvo sunkoka, bet po to galvojau, kad neverta. Visą laiką sakau, kad visose komandose, ypač mažesnėse, žaidėjai labiau padaro gerą trenerį, negu treneris žaidėjus“, - kalbėjo V. Šeškus.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: