Pirmasis „Šiaulių“ naujokas – K. Giedraitis

Pirmasis „Šiaulių“ naujokas – K. Giedraitis

LKL nuotr.

„Šiauliai“ pradeda tarpsezonio darbus žaidėjų rinkoje ir į savo gretas kviečiasi 25-erių metų krepšininką Karolį Giedraitį. Su gynėju pasirašyta sutartis 2+1.



„Tikimės, kad Karolis visapusiškai integruosis į naujo trenerio filosofiją ir Šiauliai jam taps geru „tramplinu“ atsiskleisti, – naujoko atvykimą komentavo klubo direktorius Donatas Slanina. – Norisi, jog savo darbštumu jis įrodytų galintis tobulėti ir dėtų žingsnį į priekį.“

Praėjusį sezoną 194 cm ūgio žaidėjas rungtyniavo Prienų „Labas Gas“ komandoje, kurioje fiksavo 9,4 taško, 1,6 atk. kamuolio bei 1,6 rez. perdavimo statistiką.

„Karolis gali žaisti tiek pats atakuodamas krepšį, tiek kurdamas progas komandos draugams, taip pat matau jį rungtyniaujantį ir puolėjo pozicijoje. Tikiu, kad prie tinkamos sistemos ir teisingai išnaudojamas jis parodys geriausią savo versiją“, – pirmojo naujoko savybes išskyrė komandos vyr. treneris Nikolajus Mazuras.


Visą karjerą Lietuvos komandoms atstovaujantis K. Giedraitis jau yra išbandęs save ir Europos lygoje, kurioje rungtyniavo vilkėdamas Vilniaus „Ryto“ bei Panevėžio „Lietkabelio“ marškinėlius.

„Ryto“ sistemoje augęs vilnietis debiuto LKL sulaukė 2019 metais. Be minėtų Vilniaus, Panevėžio bei Prienų komandų gynėjas taip pat atstovavo ir Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipai.

LKL.lt

Video rekomendacijos: