Vienas naudingiausių LKL lygos žaidėjų keliasi į „Neptūną“

Vienas naudingiausių LKL lygos žaidėjų keliasi į „Neptūną“

LKL nuotr.

„Neptūno“ komandą papildys praėjusiame sezone Lietuvoje jau rungtyniavęs Timas Lambrechtas, su kuriuo pasirašyta vienerių metų sutartis.



2022-2023 m. Betsafe-LKL sezone belgas vilkėjo Kėdainių „Nevėžis-Optibet“ komandos marškinėlius, o per kiek daugiau nei 28 ant parketo praleidžiamas minutes Lambrechtas vidutiniškai pelnė po 12,9 taško, atkovojo po 7,5 kamuolio, atliko po 2,4 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 18,3 naudingumo balo.

Aukštaūgis kovo ir balandžio mėnesiais pelnė naudingiausio lygos žaidėjo apdovanojimus.

„Tai žaidėjas su geru charakteriu, dėl kurio jis nori tobulėti ir stipriai dirbti treniruotėse. Mums būtent praėjusiame sezone trūko tokio žaidėjo kaip Timas, galinčio išplėsti aikštelę, rungtyniauti ketvirtoje ir penktoje pozicijose ir stabiliai pataikyti tolimus metimus. Taip pat jis yra jau apšilęs kojas Lietuvoje, nes rungtyniavo čia 2022-2023 m. sezone ir du mėnesius iš eilės tapo naudingiausiu lygos žaidėju. Džiaugiamės, jog Timas atvyksta į mūsų klubą“, – teigė „Neptūno“ sporto direktorius Martynas Mažeika.


Naudingiausias savo ir visos Betsafe-LKL 2022-2023 m. sezono rungtynes T. Lambrechtas sužaidė prieš Prienų „Labas Gas“ ekipą, kai pelnė 25 taškus, atkovojo 15 kamuolių atliko 7 rezultatyvius perdavimus ir surinko 45 naudingumo balus.

LKL.lt

Video rekomendacijos: