„NordVPN“ pratęsia partnerystę su „Žalgiriu“

„NordVPN“ pratęsia partnerystę su „Žalgiriu“

Naująjį sezoną pasitinkant, Kauno „Žalgiris“ gali pasidžiaugti dar vieniems metams pratęsta draugyste su antruoju Lietuvos vienaragiu, kibernetinio saugumo įmone „Nord Security“ ir geriausiai žinomu jos produktu „NordVPN“.



„NordVPN“ yra vienas pažangiausių VPN paslaugų teikėjų, kuriuo naudojasi milijonai interneto vartotojų visame pasaulyje. „NordVPN“ ypač pravers tiems, kurie reguliariai naudojasi nesaugiu viešuoju ryšiu, dažnai keliauja, dirba ir mokosi iš įvairių vietų ar yra aistringi žaidėjai. Produktas taip pat gerai žinomas dėl tokių funkcijų kaip „Threat Protection“, kuri ne tik saugo vartotojų privatumą, bet ir atlieka nemažą dalį antiviruso funkcijų. Pavyzdžiui, blokuoja pavojingas svetaines, kenkėjiškas programas atsisiuntimuose, duomenis renkančius slapukus bei reklamas.

„Džiaugiamės galėdami pratęsti draugystę su legendiniu „Žalgirio“ krepšinio klubu. Pirmieji bendradarbiavimo metai parodė, jog vieni kitus įkvepiame drąsioms iniciatyvos, naujovėms, skatiname tobulėti ir siekti geriausio. Tęsdami norą edukuoti interneto vartotojus apie potencialias ir naujai atsirandančias skaitmenines grėsmes, šiais metais pristatysime naują rubriką, kurią ves „Žalgirio“ sirgaliams jau gerai pažįstama Eglė Jurgaitytė“, – teigia Toma Sabaliauskienė, „Nord Security“ rinkodaros vadovė.

Bendradarbiavimą pratęs „gynybinė“ kampanija


Kauno „Žalgirio“ ir „NordVPN“ pratęs bendradarbiavimą kampanija, kuri sujungs krepšinį ir kibernetinį saugumą.

Prieš kiekvienas krepšinio rungtynes, per jas ir po jų krepšininkai, treneriai, žurnalistai ir aistruoliai itin dažnai vartoja žodį „gynyba“. „NordVPN“ taip pat intensyviai užsiima gynyba – saugo internete naršančių žmonių privatumą ir saugumą.

Šiųmetinė „Žalgirio“ ir „NordVPN“ „gynybinė“ kampanija jau turi du ambasadorius – jais liko vieni patikimiausių komandos gynybos meistrų Kevarriusas Hayesas ir Arnas Butkevičius. Praėjusiame sezone K. Hayesas pateko į daugiausiai blokų atliekančių Eurolygos žaidėjų penketuką, o A. Butkevičius buvo tarp 10 geriausiųjų pagal perimtus kamuolius.

„Labai džiugu, kai prie „Žalgirio“ organizacijos prisijungęs partneris bendradarbiavimą nori tęsti ir naujajame sezone. Žengdami į priekį verslo sferoje, norime įrodyti, kad esame verti būti greta pasaulinių vardų, o „NordVPN“ savo srityje yra neabejotinas lyderis. Savo komandoje irgi turime lyderių – Kevarriusas ir Arnas garsėja savo gynybiniais sugebėjimais, todėl jie puikiai reprezentuos komandą kaip gynybos ambasadoriai“, – sakė „Žalgirio“ direktorius Paulius Jankūnas.

„NordVPN“ yra ne tik lengvai naudojamas, bet ir siūlo vieną geriausių kainų rinkoje, kuri Kauno „Žalgirio“ fanams yra dar patrauklesnė. Tapę „NordVPN“ klientais sirgaliai galės naudotis daugiau kaip 5 tūkst. serverių tinklu 60-yje pasaulio šalių. Ši programėlė ypač pravers tiems, kurie reguliariai naudojasi nesaugiu viešuoju ryšiu, dažnai keliauja, dirba ir mokosi iš įvairių vietų ar yra aistringi žaidėjai.

Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: