Ispanijos spauda: „Barcelona“ yra aukštesnio lygio, o „Žalgiris“ nepateks į atkrintamąsias“

Ispanijos spauda: „Barcelona“ yra aukštesnio lygio, o „Žalgiris“ nepateks į atkrintamąsias“

Kauno „Žalgirio“ komanda pergale atidarė Eurolygos sezoną. Sausakimšoje „Žalgirio“ arenoje Andrea Trinchieri auklėtiniai nugalėjo Barselonos „Barcelona“ krepšininkus 74:67 (21:14, 22:17, 7:17, 24:19).



Tuo metu Ispanijos spauda po mačo konstatavo faktą, jog Barselonos klubas yra aukštesnio lygio.

„Barselona pelnytai krito prieš „Žalgirį“. Katalonai nesugebėjo fiziškai atsakyti varžovams, ypač pirmoje mačo pusėje. Mūsų krepšininkai dar turėjo šansą antroje mačo pusėje, bet paskutinėmis akimirkomis prasidėjo visiškas užtemimas“, - pareiškė „Vanguardia“.

„Nors „Barcelona“ yra aukštesnio lygio klubas, tačiau komplimentų nusipelnė ir „Žalgiris“, kuris parodė kovingumą.


Treneris Joanas Penarroya gali graužti tik pats save. Komanda nesugebėjo užpulti, o žaidimas buvo statiškas“, - rašė „Sport“.

„Komanda buvo nenusiteikusi ir minkšta. Atrodė, kad savo sezono Eurolygoje „Barcelona“ nepradėjo iki pat trečio kėlinio. Tuo metu „Žalgiris“ nėra ta ekipa, kuri galėtų patekti į atkrintamąsias varžybas“, - rašė „El Mundo Deportivo“.

„Kauno „Žalgirio“ klubas turi labai daug potencialo. Bet kuris žaidėjas gali išauti ir tempti komandą į priekį.

„Barcelona“ gynyba buvo nesuprantama. Jie pirmoje mačo pusėje vangiai gynėsi, darė klaidas. Po pertraukos gynyba pagerėjo, tačiau greitai prisitaikė ir varžovas. Skaudus pralaimėjimas, bet yra daug erdvės tobulėjimui“, - pranešė žurnalistas Rafa Manchonas.

„Lemiamoje rungtynių dalyje „Žalgirio“ tamsiuoju arkliuku tapo buvęs „Manresa“ žaidėjas Sylvainas Francisco. „Žalgiris“ pademonstravo visus „Barcos“ trūkumus. Laukia daug darbo, o Eurolygos kalendorius nelaukia...“, - rašo AS.

„Šios rungtynės buvo prasčiausios nuo tada, kai atvyko Joanas Penarroya. Apmaudi „Barcos“ nesėkmė“, - rašė „Elnacional“.

„Pralaimėjome komandai, kuri neturi šansų patekti į atkrintamąsias. Lietuvos komanda pirmavo didžiąją rungtynių dalį, bet „Barca“ iki pabaigos išsaugojo įtampą, o mačo gale pribaigė Sylvainas Francisco. “, - rėžė „rtve“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: