„Žalgirio“ pergalės prieš „Barceloną“ užkulisiai ir debiutų įvertinimai

„Žalgirio“ pergalės prieš „Barceloną“ užkulisiai ir debiutų įvertinimai

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pergalingai pradėjo Eurolygos sezoną pilnutėlėje „Žalgirio“ arenoje, o arenos užkulisiuose nardė vienas iš „Žalgiris TV“ vedėjų – Žygimantas Gečas.



„Žalgiris TV“ veidas naujausiame „Žalgiris Backstage“ epizode kalbino rungtynių metu sutiktus komandos sirgalius ir žinomus žmones.

Pirmuoju pašnekovu tapo „Žalgiriui“ skirtą dainą „Žaliai Balti Dievai“ pristatęs atlikėjas Justinas Jarutis, kuris kūrinį prieš rungtynes arenoje atliko gyvai.

„Žinai, visi sako tai yra himnas. Aš dar laikausi taip kukliai ir sakau, kad kol kas tai yra daina „Žalgiriui“, nes himnais tampama, jie iškart neatsiranda. Galvoju, kad kurdami šią dainą mes padarėme gal dvi ar tris versijas, ir čia buvo ta, kuri iš tikrųjų labiausiai prilipo. „Green White Boys“ labai prie to prisidėjo“, – pasakojo J.Jarutis.


Epizode taip pat galima išgirsti ir naujojo „Žalgirio“ arenos balso Manto Stonkaus mintis apie tai, kas dėjosi galvoje prieš pradedant sezoną arenos pranešėjo rolėje.

„Didelė emocijų perkrova iš tikrųjų, galvoju apie skanduotes, galvoju apie „Green White Boys“, kaip juos reikės girdėti, jų klausyti. Galvoju apie sekretoriatą ir apie dideles baudas, kurias „Žalgiris“ gali gauti, jeigu vedėjui per daug emocijų sukils ir jis pradės kalbėti rungtynių metu“, – juokavo M.Stonkus.

Ž.Gečas taip pat keliavo po „Žalgirio“ arenos koridorius, kuriuose išbandė įvairias pramogas ir bandė laimėti įvairių prizų.

Laidos vedėjas prieš rungtynes užsuko ir į „TOP SPORT Barą 11“, kuriame viso sezono metu prieš Eurolygos rungtynes Rytis Kazlauskas ves „Fan Warm-Up“ renginius.

„Baro aplinka atsinaujinusi, yra daugiau vietos, tad tai jau yra gerai. Jau nuo pat pirmų šio sezono namų rungtynių matau, kad čia bus tikrai kiekvieną kartą pasikūrusi publika, nes mes turėsime ir kvizus, ir žaidimus. Kas antrą savaitę dar kokį krepšinio ekspertą pasikviesime“, – pasakojo sporto komentatorius.

Ž.Gečas taip pat pakalbino Luką Kadį, pretendentą į Lietuvos motociklininkų rinktinę, komiką Airidą Jankų, DJ Jovani ir keliautoją Paulių Samošką.

Visus pokalbius ir pašnekovų atsakymus išgirsite naujausiame „Žalgiris Backstage“ epizode.


Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: