„Fenerbahče“ fanai socialiniuose tinkluose užbombardavo žinutėmis Š. Jasikevičiaus profilį (FOTO)

Krepsiniozinios.lt prieš kelias dienas rašė, kad Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius neplanuoja palikti Kauno ir nesvarsto kitų komandų pasiūlymų, tačiau viską sujaukė Stambulo „Fenerbahče“ ekipa, kuomet Željko Obradovičius nusprendė pasitraukti.



Skelbiama, jog „Fenerbahče“ deda maksimalias pastangas prisivilioti lietuvį į savo gretas.

Į šią situaciją sureagavo ir „Fenerbahče“ fanai, kurie reikalauja Šaro Stambule. Jie užplūdo socialinius tinklus.

Didelio dėmesio sulaukė ir pats Šaras bei jo žmona Anna. Jų socialiniuose profiliuose daugybė turkų žinučių ir prašymų atvykti į Stambulą.

„Mes norime Jasikevičiaus!“, - trumpai ir aiškiai „Twitter“ paskyroje pareiškė „Fenerbahce“ fanas Yagmuras.



„Šaras yra labai atsidavęs krepšiniui. Manau, kad Jasikevičius labai daug išmoko iš Željko Obradovičiaus. Jis tikrai bus kitas Obradovičius. Norėtumėme jį jau dabar matyti pas save“, – turkų fanas Mustafa rašė „Twitter“.

„Šaras yra vis dar mūsų širdyse. Kada, jei ne dabar?“, - rašė turkas.

„Jei renkamės užsienietį, tai turi būti Jasikevičius“, - teigia „Bonussimo“.

Primename, kad Turkijos žurnalistas Uguras Ozanas Sulakas atskleidė, jog „Fenerbahče“ ekipa jau susisiekė su Kauno „Žalgirio“ vyriausiuoju treneriu Šarūnu Jasikevičiumi.


Pranešama, kad turkų ir lietuvio pokalbiuose pasistūmėta į priekį, nors iki susitarimo dar toli. Pasak turkų spaudos, Šaras paprašė laiko ir atsakymą dėl savo ateities pateiks per artimiausias kelias dienas.

Krepsiniozinios.lt žiniomis, Šaras iki šios akimirkos nesvarstė jokio kito pasiūlymo. Šansai, jog Š. Jasikevičius paliks „Žalgirį“ vis dar išlieka menki.

„Eurohoops“ žurnalistas Nikos Varlas atskleidė, jog pats Ž. Obradovičius norėtų, kad iš jo vairą perimtų Šaras, tačiau įvykdyti šią užduotį Turkijos klubui lengva nebus

Stambulo klubas žaidėjo algoms kitą sezoną skirs 12 milijonų eurų. Pagrindinis ekipos tikslas kitą sezoną - patekti į Eurolygos atkrintamąsias ir žaisti Turkijos lygos finale.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: