M. Schilleris: „A. Milaknis dar ilgai nežais, o J. Lauvergne'o likimas paaiškės prieš rungtynes“ (VIDEO)

M. Schilleris: „A. Milaknis dar ilgai nežais, o J. Lauvergne'o likimas paaiškės prieš rungtynes“ (VIDEO)

Kauno „Žalgiris“ ketvirtadienį namuose užbaigs reguliariųjų sezoną. Martino Schillerio auklėtiniai susikaus su Atėnų „Panathinaikos“ krepšininkais.



Prieš šias rungtynes M. Schilleris atskleidė, kad rungtynes tikrai praleis Milaknis, Rubitas ir Hayesas.

„Varžovams dar liko trejos rungtynės, o mums šios yra paskutinės. Tai yra labai aukšta ir labai didelė komanda. Kiekvienoje pozicijoje jie turi po žaidėją, kuris viršija lygos ūgio vidurkį. Tai didžiausia varžovų stiprybė“, - teigė M. Schilleris.

- Ką varžovų komandai pridėjo Hezonja ir kaip vertinate jo pasirodymus?


- Jie įsigijo antrąjį įspūdingą taškų rinkėją, dabar kartu su Nedovičiumi jie turi juos du. Mario turi unikalų įgūdį rinkti taškus, kuris yra labai retas, tad tai reikia pakloti nemažai pinigų. Tie du žaidėjai pelno po 16 taškų vidutiniškai. Tai yra labai daug, o jis yra vienas iš tų dviejų žaidėjų. Jie pridėjo taškų rinkėją.

- Kaip ryt suksitės be Rubito ir Hayeso?

- Turėsime šią problemą spręsti taip, kaip tą darėme LKL. Reikės visus pakelti pozicija aukštyn ir rungtyniauti žemesniu penketu nei įprastai.

- Milaknis paskutines savo rungtynes žaidė prieš 6 savaites. Ar yra tikimybė aikštėje jį išvysti ryt arba artimiausiu metu?

- Nei ryt, nei artimiausiu metu. Reabilitacija jo klostosi gerai, bet jo trauma yra labai komplikuota. Atsakymų kol kas neturime.

- Išskyrus šiuos tris žaidėjus, visi kiti bus pasiruošę?

- Lauvergne'o situaciją spręsime prieš pat rungtynes.






Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: