„Žalgirio“ fanai: „Kažkokia tragedija. Mudiay, Kalnietį, Cavanaugh ir Milaknį reikia mesti iš ekipos“

„Žalgirio“ fanai: „Kažkokia tragedija. Mudiay, Kalnietį, Cavanaugh ir Milaknį reikia mesti iš ekipos“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai dvigubą Eurolygos savaitę Belgrade pradėjo nesėkmingai. Debiutinėse Jure Zdovco rungtynėse Lietuvos čempionai rezultatu 61:73 (14:13, 13:16, 15:17, 19:27) pralaimėjo vietos „Crvena Zvezda“ klubui.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Ulei reikėtų per treniruotes, minusą pažaisti.... Milaknis savo trajakus pradėjo leisti nuo atsarginiu suolelio. Janis įžaidėjas tapo, Nes Kalnietis su Mudiay grybą pjauna. Kažkokią tragedija, gaila Žalgirio fanų....O Jankiui blauzda matai paskaudo“, - teigė fanas Valdas.


„Įdomu, ar Nebo pavyks išlaikyti po šito sezono jeigu ir toliau bus šitoks žvėris. Kaip sakė komentatorius "Jo pilna visur, galima rasti bet kur". Giffey stebino taiklumu. Mudiay iš vis nelimpa, kažkoks miegodamas žaidžia.. Žodžiu nebloga kova šiandien buvo“, - komentavo Alvydas.

„Kalnieti, Mudiay, Cavanaught, Milakni reik laukt mesti kitaip nieko gero nebus...“, - rėžė Gediminas.

„Kažkokia tragedija. Mudiay, Kalnietį, Cavanaugh ir Milaknį reikia mesti iš komandos“, - piktinosi Laurynas.

„Jaučiu Vilniaus Rytą kitais metais siunčiam į Eurolygą, bent parodys kovingumą ir nustebins nors kartą...“, - pareiškė fanas Linas.


„Keisti fanai esat ištikro, sezono pradžia, naujas treneris, traumos, sudėtis didžiaja dalim nauja, o jūs rėkiat kad viskas tragedija viskas blogai, vietoj to, kad bent jau tada patylėtumėt ir palaikytumėt komandą, prie šaro ir 9 pralaimėjimai nebuvo nieko baisaus, o dabar jau nuo sezono pradžios skalpus visiems imat, viščiukus skaičiuosim pavasarį, taip, kad siūlau pakentėt ir pažiūrėt kas bus palaikant savus o nesiputojant“, - savo mintis išdėstė Aurimas.

„Gal Motiejūnas kokį vakarėlį chebrai suorganizuotų Amsterdame, kad chemija komandoje įvyktų? Komandoje nėra lyderio kuris buksuojant trukteltų...“, - mintimis dalinosi Raimondas.

„Gal čia tik mano įsivaizdavimas, bet man pasirodė, kad kažkas komandoj šiandien kitaip. Kažkas persilaužė, kažkas atrado savo žaidimą, kažkas labai stipriai bandė užvest komandą. Nu blyn, turėtų įsivažiuot. Daug gerų atkarpų buvo. Ir dar Blaževičius pagaliau gavo pažaist. Nors kiek!“, - rašė fanė Gabija.

„Pasakysiu tik tiek, kad su tokiais įžaidėjais Eurolygoje laimėti bus labai labai sunku“, - komentavo Nerijus.


„Muday, Kalnietis, Ulanovas minusų minusai, baisu žiūrėt ką išdarinėja...“, - rėžė Tomas.

„Dar vienas pralaimėjimas ir treneris bus atleistas?“, - spėlioja fanas Rytis.

„Ačiū už kovingumą, smagiau žiūrisi. Šaunuoliai, kažkoks progresas yra. Galbūt dar įsivažiuos“, - savo mintis išdėstė Vidmantas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: