Eurolyga: „Fenerbahče“ – „Žalgiris“ (Tiesiogiai)

Eurolyga: „Fenerbahče“ – „Žalgiris“ (Tiesiogiai)

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ ekipa per pastarąjį mėnesį yra sužaidusi vos vieną mačą Eurolygoje ir su šiuo vakaru pradeda tikrą rungtynių maratoną. Kauniečiai per 21 dieną Eurolygoje sužais šešis mačus, o ši beprotiška atkarpa prasidės mūšiu su Stambulo „Fenerbahče“.



Mačo pradžia - 19:45 val.

VAIZDO TRANSLIACIJA ČIA

VAIZDO TRANSLIACIJA ČIA


***

Be Pauliaus Jankūno, Artūro Milaknio, Janio Strelniekio ir Tai Websterio Turkijos sostinėje nutūpę Lietuvos čempionai mėgins Eurolygoje nutraukti keturių pralaimėjimų seriją ir jau antrą kartą šį sezoną įveikti „Fenerbahče“.

„Žalgiris“ ir „Fenerbahče“ ekipos susitiko 11-ame ture Kaune ir tuomet savo pranašumą sugebėjo įrodyti žalgiriečiai. Po atkaklios kovos aikštės šeimininkai šventė pergalę 86:75 ir įsirašė antrąjį laimėjimą sezone. Tuo metu „Fenerbahče“ savo sąskaitoje turėjo tris pergales.

Katastrofiškai sezoną pradėjęs „Žalgiris“ prieš Stambulo ekipą pasiekė ne tik antrąją sezono pergalę, tačiau ir antrąją pergalę tą pačią savaitę.

Mače su „Fenerbahče“ jau rungtyniavo ir komandos naujokai Tai Websteris bei Zoranas Dragičius. Tiesa, pastarojo jau Kaune nebeliko, o į „Fenerbahče“ krepšį jis tuomet sumetė 13 taškų. Rezultatyviausiai kauniečių gretose rungtyniavo Edgaras Ulanovas su 18 taškų, 11 pridėjo minėtasis T. Websteris bei Mantas Kalnietis, o 10 – Tyleris Cavanaugh.

Stambulo ekipoje išsiskyrė 17 taškų surinkęs ir 26 naudingumo balų efektyvumą užfiksavęs Nando De Colo, po 13 pridėjo Henry Pierria bei Janas Vesely.

Žalgiriečiai pralaimėjo pirmąjį ketvirtį (16:18), tačiau po sėkmingo antrojo (22:11) užtikrintai pirmavo ilgosios pertraukos metu – 38:29. Stambulo ekipa dar mėgino sugrįžti į rungtynes ir prieš lemiamą ketvirtį sumažino savo deficitą  iki 5 taškų (59:64), tačiau kauniečiai rungtynes užbaigė sėkmingiau ir triumfavo 86:75.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: