„Crvena Zvezda“ prezidentas: „Jei „Žalgiris“ patektų į atkrintamąsias - būtų neteisybė“

„Crvena Zvezda“ prezidentas: „Jei „Žalgiris“ patektų į atkrintamąsias - būtų neteisybė“

Zalgiris.lt ir stopkadras nuotr.

Ketvirtadienį Belgrado „Crvena Zvezda“ ekipa Eurolygoje iškovojo 13 pergalę. Ji namuose 74:63 pranoko Vitorijos „Baskonia“ krepšininkus.



Iki sezono pabaigos „Crvena Zvezda“ dar liko sužaisti keturius susitikimus, tačiau jos bus žaidžiamos tik dėl garbės.

Serbijos ekipa nebeturi realių šansų patekti į atkrintamąsias.

Tuo metu Belgrado „Crvena Zvezda“ ekipos prezidentas Nebojša Čovičius pareiškė, kad jo ekipa buvo verta ten atsidurti.


„Prisiimame didžiąją atsakomybės dalį už šį sezoną. Labai daug rungtynių pralaimėjome neįprastu būdu. Košmariškas sezonas, bet mes vis dar laikomės užsibrėžtų tikslų. Vieną titulą jau laimėjome. Lauka kova dėl dar dviejų trofėjų.

Manau, kad buvome verti žengti į atkrintamąsias Eurolygoje, nors prieš sezoną tai nebuvo būtinybė. Kitą sezoną sugrįšime dar stipresni“, – pareiškė N. Čovičius.

N. Čovičius taip pat pasisakė, kas šiemet Eurolygoje jį nustebino.

„Nesitikėjau, kad taip prastai šį sezoną žais Stambulo „Anadolu Efes“ ir Milano „Emporio Armani“ komandos. Geresnio rezultato tikėjausi ir iš Bolonijos „Virtus“, o Stambulo „Fenerbahče“ turėtų būti daug aukščiau.

Nemanau, kad šiuo metu Kauno „Žalgiris“ ir „Valencia“ yra verti patekti į atkrintamąsias. Tai būtų neteisybė. Prieš sezoną „Valencia“ komandai prognozavau 14-15 vietas. Stabiliau už juos žaidžia Vitorijos „Baskonia“, Tel Avivo „Maccabi“ ir Belgrado „Partizan“ komandos. Manau, jog jos kovos dėl paskutinių vietų atkrintamosiose“, – kalbėjo vyriškis.

„Crvena Zvezda“ krepšininkai Eurolygoje su 13 pergalių ir 17 pralaimėjimų užima vos keturioliktą vietą. Tuo tarpu Adrijos lygoje (18-3) Duško Ivanovičiaus auklėtiniai žengia antri.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: