Kova dėl išlikimo: „Peristeri“ – „Rytas“ (GYVAI)

FIBA nuotr.

Šįvakar Vilniaus „Rytas“ (1/3) stoja į žūtbūtinį FIBA Čempionų lygos E grupės mūšį, kur svečiuose susikaus su Atėnų „Peristeri“ (1/3) ekipa.



Mačo pradžia - 19:30 val.

VAIZDO TRANSLIACIJA ČIA

***

Po trijų kėlinių 59:57 priekyje „Peristeri“.

Trečiajame kėlinyje „Rytas“ atsigavo ir prisivijo varžovus - 57:59.

Po dviejų kėlinių 51:36 priekyje „Peristeri“.

Antrajame kėlinyje žymiai geriau atrodė arenos šeimininkai, kurie pagavo pagreitį ir ėmė vis labiau gniuždyti sostinės krepšininkus. Skirtumas tarp komandų išaugo iki nepadoraus – 51:36.

Po pirmojo kėlinio 23:22 priekyje „Peristeri“.

„Rytas“ rungtynes pradėjo sėkmingai ir atitrūko jau 13:4, o vėliau ir 20:10. Tačiau šeimininkai į tai atsakė savo spurtu 9:0, o galiausiai ir laimėjo pirmąjį kėlinį - 23:22.

***

Pirmasis susitikimas prieš „Peristeri“ Donaldo Kairio auklėtiniams nesusiklostė – namie pralaimėta buvo 88:106.

Primename, kad vilniečiai privalo laimėti likusias rungtynes – Graikijoje prieš „Peristeri“ ir namie prieš SIG, bet ir to gali neužtekti, jei VEF pralaimėtų Strasbūro klubui.

Prieš rungtynes sostinės ekipos vedlys Donaldas Kairys tikino, kad žaidėjai sieks tik pergalės ir akistatoje svarbus bus žaidėjų nusiteikimas.



„Svarbiausia bus nusiteikimas. Suprantame, kokios svarbos yra rungtynės, ką mums tai reiškia. Sieksime tik pergalės. Ji – būtina, ir čia, manau, papildomos motyvacijos nebereikia.

Reikės žaisti atletiškai, pasinaudoti šia situacija ir laimėti kovą „po lenta“. Tai gali būti lemiamas faktorius siekiant pergalės.

Taip pat puikiai pamename, kaip pirmose rungtynėse jie pataikė labai daug tritaškių, čia bus viena iš pagrindinių užduočių stabdant varžovą“, – kalbėjo D. Kairys.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: