S. Scariolo įkalbinėjo M. Gasolį prisijungti prie „Virtus“

S. Scariolo įkalbinėjo M. Gasolį prisijungti prie „Virtus“

Ispanijos krepšinio žvaigždė Marcas Gasolis baigė karjerą rinktinėje, tačiau dar nėra galutinai apsisprendęs dėl savo ateities.



Anksčiau rašėme, kad katalonas dar gali grįžti į NBA lygą sezono eigoje, galimai – į San Fransisko "Golden State Warriors", o ESPN apžvalgininkas Markas Steinas pranešė, kad jis galėjo atsidurti ir Europos taurės varžybose dalyvaujančioje komandoje.

Skelbiama, kad M.Gasolį apsivilkti jo ekipos marškinėlius įkalbinėjo vienas garsiausių Senojo žemyno trenerių, Bolonijos "Virtus" strategas Sergio Scariolo.

Specialistas be Ispanijos rinktinės su aukštaūgiu yra dirbęs Toronto "Raptors" klube, kur buvo vyriausiojo trenerio asistentas, kai Kanados komanda 2019 metais tapo NBA čempionate.


Pasak S.Scariolo, M.Gasolis "elegantiškai atmetė pasiūlymą".

Priminsime, kad neseniai Los Andželo "Lakers" išmainė krepšininką į Memfio "Grizzlies" klubą, kuris veterano neleido bei nereikalavo jo grįžimo iš Ispanijos.

Praėjusiame NBA lygos sezone 36-erių 211 cm ūgio vidurio puolėjas vidutiniškai per 19 minučių rinko po 5 taškus, atkovojo 4,1 kamuolio, atliko 2,1 rezultatyvaus perdavimo ir blokavo 1,1 metimo.

Jei būtų likęs lygoje, 2021-2022 metų sezone katalonas uždirbtų 2,7 mln. JAV dolerių.

Anksčiau Ispanijos žiniasklaida pranešė, kad M.Gasolis karjerą baigs antrojoje šalies lygoje rungtyniaujančioje Žironos "Uni Girona" komandoje, kurioje ją ir pradėjo bei kurios prezidentas yra šiuo metu.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: