G. Žibėnas: „Labai norėjome užkurti fanus kuo anksčiau“ (VIDEO)

G. Žibėnas: „Labai norėjome užkurti fanus kuo anksčiau“ (VIDEO)

FIBA nuotr.

Antrą pergalę FIBA Čempionų lygoje iškovojo Vilniaus „Rytas“ (2/2). Giedriaus Žibėno auklėtiniai namie 82:69 (20:14, 21:22, 22:15, 19:18) nugalėjo Stambulo „Bešiktaš“ (2/2) ekipą ir išsaugojo galimybę prasibrauti į kitą turnyro etapą.



Taip vilniečiai atsirevanšavo Turkijos klubui už nesėkmę pirmame rate (79:82). Ši pergalė leido sostinės komandai turnyro lentelėje aplenkti Stambulo ekipą.

Po mačo „Ryto“ vyr. treneris Giedrius Žibėnas džiaugėsi savo auklėtiniais.

„Sveikinu savo žaidėjus. Nusipelnėme šios pergalės. Norėčiau paminėti savo asistentus, kurie padėjo paruošti rungtynių planą, kuris šiandien visiškai pasiteisino. Įrodėme, kad esame geresni kaip komanda.


„Bešiktaš“ turi daug gerų individualių žaidėjų, bet šį vakarą laimėjo geresnė komanda. Mes kontroliavome rungtynes, žaidėme disciplinuotai, pildėme žaidimo planą ir rungtyniavome išvien.

Labai norėjome užkurti sirgalius kuo anksčiau, tai buvo viena mūsų plano dalis. Vienas iš pagrindinių šių rungtynių planų buvo pirmiems suduoti smūgį. Norėjome rungtynes kontroliuoti nuo pat pradžių. Manau, su keliais kalneliais pavyko kontroliuoti jas visas“, - teigė G. Žibėnas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: