G. Žibėnas dėkojo M. Ndourui ir džiaugėsi išvargtu laimėjimu (VIDEO)

G. Žibėnas dėkojo M. Ndourui ir džiaugėsi išvargtu laimėjimu (VIDEO)

Namų tvirtovėje Vilniaus „Rytas“ (1-1) pasiekė pirmąją pergalę Čempionų lygos „TOP 16“ etape. Vilniečiai 91:88 (25:27, 21:26, 18:14, 27:21) paskutinėmis minutėmis palaužė Sombathėjaus „Falco“ (0-2).



Po šio mačo paaiškėjo, kad „Ryto“ gretas palieka Maurice’as Ndouras. Užsienio klubas pasinaudojo kontrakte numatyta galimybe į savo gretas pasikviesti sėkmingai žaidusį 29-erių senegalietį.

Po mačo „Ryto“ strategas Giedrius Žibėnas džiaugėsi išvargtu laimėjimu.

„Noriu atiduoti pagarbą „Falco“ ekipai, kuri tikrai yra gera komanda. Šiandien aikštelėje jie parodė, kokio aukšto lygio komanda jie yra. Sveikinimai sirgaliams ir žaidėjams, kurie sugebėjo susiimti po ilgosios pertraukos. Mačo pradžioje buvo per minkšti, bet galiausiai žaidėjai priėmė asmeniškai tai, ką du kėlinius išdarinėjo varžovai.


Taip pat norėčiau padėkoti suolelio žaidėjams, kurie sugebėjo pakeisti rungtynių ritmą ir didžiausi sveikinimai Jarvisui Williamsui su sugrįžimo rungtynėmis. Manau, kad jis šiandien įnešė savo indėlį. Jarvisas nebus pagrindinis centras, kuris žais baudos aikštelėje. Jis duos mums energijos, galbūt tai, ką davė Maurice'as Ndouras. Jis mums įneša daug pozityvios energijos kiekvieną dieną.

Sužinojau iškart po rungtynių. Gerbiame Maurice'o sprendimą. Žaisdami su juo šį sezoną pralaimėjome tik vienerias rungtynes, ir tas pačias po įtemptos kovos Stambule. Likusias dvikovas su Maurice'u laimėjome. Turime palinkėti jam geros kloties ir sėkmės sezone. Dėkojome už pagalbą mūsų komandai“, - pasakojo G. Žibėnas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: