M. Echodo klubui Europos taurėje kelią užkirto buvę „Lietkabelio“ varžovai

M. Echodo klubui Europos taurėje kelią užkirto buvę „Lietkabelio“ varžovai

Venecijos "Umana Reyer" komandos, kurios garbę gina Martynas Echodas, kelionė Europos taurės turnyre baigėsi aštuntfinalyje.



Italijos ekipa svečiuose 66:87 (13:19, 17:21, 10:27, 26:20) nusileido Paryžiaus "Metropolitans 92" krepšininkams, kurie žengė į ketvirtfinalį, o jame susitiks su Valensijos "Valencia" ir Hamburgo "Towers" poros nugalėtoja.

Pastarieji reguliariajame sezone varžėsi vienoje grupėje su Panevėžio "Lietkabelio" ekipa ir paskutiniajame ture pranokę panevėžiečius užėmė 3 vietą.

Aukštaūgis iš Lietuvos ant parketo praleido vos 7 minutes, pasižymėjo 2 taškais (0/1 dvit., 2/4 baudos), atkovojo kamuolį, 2 sykius suklydo, išprovokavo 2 pražangas, tiek pat kartų prasižengė bei susitikimą baigė su "minusiniu" naudingumo balu.


Aikštės šeimininkus į pergalę vedė Keithas Hornsby ir Vince'as Hunteris pelnę po 14 taškų, Willas Cummingsas pridėjo 12.

Svečių ekipoje vienintelis dviženklį taškų skaičių surinko Mitchellas Wattas - 11, Michaelo Bramoso, Andrea De Nicolao ir Valerio Mazzola kraičiuose po 9 taškus.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: