M. Fosteris: „Fanai yra priežastis, kodėl čia varžovams sunku žaisti“ (VIDEO)

M. Fosteris: „Fanai yra priežastis, kodėl čia varžovams sunku žaisti“ (VIDEO)

Abi komandos gerai žinojo šios pergalės kainą, tačiau visos kortos šį vakarą buvo vilniečių rankose. Vilniaus „Rytas“ namų tvirtovėje 82:63 (18:15, 23:22, 22:13, 19:13) nugalėjo Salonikų PAOK ir žengė į FIBA Čempionų lygos „Top 16“ etapą.



Rezultatyviausiai vilniečių gretose rungtyniavo Marcusas Fosteris, kuris pelnė 19 taškų, atkovojo 4 kamuolius, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, padarė 6 klaidas bei surinko 10 naudingumo balų.

Amerikietis po mačo negailėjo gražių žodžių fanams.

„Fanai niekada nenuvilia, jie pasirodo kiekvienose rungtynėse. PAOK atsivežus savo fanus pasidarė tik įdomiau. Tai yra priežastis, kodėl čia varžovams sunku žaisti“, - teigė gynėjas.


- Po pirmos pusės, kaip stipriai pykai ant savęs, kai praradai net 5 kamuolius?

- Pykau ant savęs, nes jie nedarę nieko, kas priverstu mane prastai žaisti. Aš per daug skubėjau, tad turėjau sulėtinti tempą ir rungtyniauti savo žaidimą. Mačiau, kaip eina žaidimas, tad tiesiog turėjau geriau pradėti rungtyniauti antroje mačo pusėje.

- Visa komanda rungtynes pradėjo nervingai. Ar jautei spaudimą?

- Kai rungtyniaujame po tokio mačo, kurį turėjome Graikijoje, visada jauti spaudimą. Galiausiai, manau, mums padėjo gynyba, o tada galėjome ramiau žaisti ir puolime.

- Kaip prisiminsi šią gražią seriją su PAOK?

- Tai buvo kova. Nemeluosiu, galvojau, kad bus lengviau. Tai gera komanda, tiesiog mes parodėme savo tikrąsias spalvas. Kaip ir kalbėjome viso sezono metu, ką turėjome patobulinti - tą ir patobulinome.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: