„Žalgirio“ sirgaliai apie D. Sirvydį: „Tikėkimės, kad nesėdės ant suoliuko“

„Žalgirio“ sirgaliai apie D. Sirvydį: „Tikėkimės, kad nesėdės ant suoliuko“

Kauno „Žalgirio“ klubas pasipildė vienu talentingiausių savo kartos Lietuvos krepšininkų. Žaliai baltus marškinėlius nuo artėjančio sezono vilkės Deividas Sirvydis, su kuriuo pasirašyta sutartis pagal formulę „2+1“.



NBA patirties turintis gynėjas praėjusiame sezone vilkėjo Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ marškinėlius, su komanda varžėsi Europos taurės turnyre ir iškovojo bronzos medalius Lietuvos čempionate.

Po šios žinios „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Jaučiu geriausias pasirašymas Žalgirio naujam sezone bus, žinant kokius legionierius dar planuoja pasirašyt, o Deivido lubos labai aukštos, džiaugiuosi šitu pasirašymu“, - rašė Andrius.

„Sveikas atėjęs į žaliai baltų ŝeimą. Gero žaidimo, daug tritaŝkių ir visokiariopos sėkmės. Džiugu“, - komentavo Violeta.

„Kažkaip nujaučiu, kad Italas nusodins Sirvydį.. ir ne tą komandą pasirinko..Tikėkimės, kad nesėdės ant suoliuko“, - rėžė Auksis.

„Geras postūmis į priekį, gal pagaliau pavyks ir LKL žiedus laimėti“, - savo mintis išdėstė Vytautas.

„Sveikinimai atėjus į tituluočiausią Lietuvos komandą ! Linkėjimai Žalgiryje tobulėjimo EL ir gero žaidimo LKL“, - mintimis dalinosi Brigita.

„Sveikinimai, puikios naujienos! Būsimas Žalgirio lyderis!“, - rašė Danas.

„Jis eis toli, seku jį nuo pat pradžių, kai dar nebuvo toks žinomas kaip dabar, matėsi iškart potencialas žaidėjo“, - komentavo Augustas.


„Su tokiais naujokais Eurolygos dugne būsim“, - rėžė Afroditė

„Smagu, kad dabar tai oficialu. Sveikas prisijungęs prie žaliai baltų“, - savo mintis išdėstė Giedrius.

„Iš abiejų pusių teisingas pasirinkinas. O toliau...priklausys nuo treniriotės, azarto, užsispyrimo ir t.t.“, - mintimis dalinosi Jūratė.


Įspūdingą žaidimą D.Sirvydis demonstravo Europos taurės turnyre – per kiek daugiau nei 30 minučių jis vidutiniškai rinko po 18,9 taško (42,3% tritaškių) ir buvo rezultatyviausias viso turnyro žaidėjas.

Universalus krepšininkas taip pat vidutiniškai atkovojo po 4,4 kamuolio, atliko po 2,6 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 17,8 naudingumo balo.

Lietuvos rinktinės narys „Betsafe-LKL“ čempionate buvo išrinktas į simbolinį penketą. Lietuvos čempionate jis pelnydavo po 15,6 taško, sugriebdavo po 3,1 kamuolio ir atlikdavo po 2,2 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: